Кметът на село Белащица подари на генерал Попов тефтерчето на Левски

Тези, които ще гласуват за ГЕРБ – ще направят добро за България

Кметът на с. Белащица Цветанка Читакова подари издание на личния бележник на Васил Левски на водача на листата на ГЕРБ Пловдив област ген. Константин Попов и на кандидата за народен представител Запрян Янков. Тя пожела на двамата да бъдат честни и почтени българи, да отстояват позициите си и винаги, когато вземат важно за България решение, да поглеждат към тефтерчето на Апостола. На срещата със симпатизанти и жители на селото присъстваха и кандидатите за народни представители Евелина Апостолова и Валентина Хаджиева,  кметът на община “Родопи“ Пламен Спасов и областният координатор на ГЕРБ Пловдив област Розалин Петков.

"Аз съм за надграждане, а не за промяна, при която рушим и почваме отначало. Имаме прекрасна страна и прекрасни хора и можем да живеем добре заедно." Това заяви генерал Попов пред пълната зала в Белащица. По думите му държавата може да изпълнява функциите си тогава, когато ние уважаваме институциите си и сме отговорни за обществото, в което живеем.

"Не може да се разчита на държавата да направи всичко – държавата това сме всички ние. Ако  сме добри един към друг и се уважаваме, имаме почит към по-възрастните и грижа за по-младите – тогава ще имаме достоен и хармоничен живот, няма да сме недоволни и нервни. Затова изключително разчитам на хората, които вярват в това и могат да го постигнат.

Радостен съм, че пред мен стоят точно такива хора. Тези, които ще гласуват за ГЕРБ – ще направят добро за България", категоричен е водачът на листата на ГЕРБ Пловдив област. "Нека работим с единна цел за по-добра България", обърна се генерал Попов към присъстващите. Кандидатът за народен представител Евелина Апостолова обяви, че всичките 22-ма в листата на ГЕРБ Пловдив област заслужават доверието на хората.

"ГЕРБ изпълнява обещанията си и е гарант за сигурността в държавата", категорична е тя. Председателят на женската структура на ГЕРБ Пловдив област призова жителите на Белащица на 26-ти март да изберат бюлетина №11, „за да останат младите хора в България“.

Кандидатът за народен представител Валентина Хаджиева припомни, че всичко, което правителството на ГЕРБ е обещало, е било свършено.

"Продължавайте да вярвате в нас и на 26-ти март гласувайте с бюлетина №11", обърна се тя към аудиторията. Кандидатът за народен представител Запрян Янков посочи, че ПП ГЕРБ намира реални решения и постига резултати. 

"Доказахме това в цялата община „Родопи“, затова ви призовавам към убедителна победа на 26-ти март, за да продължим да го показваме и в цяла България", каза той.

Кметът на Белащица Цветанка Читакова отбеляза, че ГЕРБ винаги е бил №1 в Белащица и от 2011 г. няма загубени избори в селото. "Много важно е след тези избори по кой път ще поеме България и най-вече да продължи по пътя, по който сме тръгнали", заключи тя.