Константин Попов в Сопот: Гласувайте за спокойствие и ясна перспектива на България

Като военен цял живот съм водил битки и знам как да побеждавам. Знам, че ГЕРБ е отборът на победителите

В сложната обстановка  в региона България е остров на стабилността . Това е заслуга на кабинета на ГЕРБ, който стабилизира икономически и политически държавата. Стабилността означава спокойствие и ясна перспектива за всички нас и нашите семейства. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ - Пловдив област ген. Константин Попов пред структурата на ЖЕНИ ГЕРБ в Сопот, на която присъстваха и кандидатите за народни представители Евелина Апостолова и Минко Кафтански и областният координатор на ГЕРБ Пловдив област Розалин Петков. Генерал Попов призова хората преди да дадат гласа си на 26-ти март, да направят разлика между думи и дела.
„Вярвам в силата, инстинкта за самосъхранение и толерантността на жените! Вярвам, че на 26-ти март те ще направят разумен избор за по-доброто бъдеще на нашите деца“. Това каза пред структурата на ЖЕНИ ГЕРБ в Сопот кандидатът на за народен представител Евелина Апостолова.
„В Сопот знаем БСП какви чудеса обещаваше и как нищо от тях не се случи“, заяви пред дамите и общинският ръководител на ГЕРБ Сопот и председател на ОбС в града Марияна Кацарова.
„Като военен цял живот съм водил битки и знам как да побеждавам. Знам, че ГЕРБ е отборът на победителите“, категоричен бе водачът на листата на ГЕРБ- Пловдив област ген. Константин Попов.