Известната Мелани Браун се развежда след 10- годишен брак

Мел Би настоява да получи попечителство над детето, пишат американски медии

Мелани Браун, известна като Мел Би от Спайс гърлс слага край на почти 10-годишния си брак със Стивън Белафонте.41-годишната певица и продуцентът се ожениха тайно през 2007 г. в Лас Вегас, само пет месеца, след като започнаха да се срещат.През 2011 г. се роди дъщеря им Мадисън.

Мел Би настоява да получи попечителство над детето, пишат американски медии. Според документите за развод тя е поискала да се раздели със Стивън в края на миналия декември. През февруари певицата обаче се обясни в любов на мъжа си с обща снимка в профилите си в социалните мрежи.През 2014 г. се появиха информации, че двамата се развеждат. Тогава фенове на Мел Би обвиниха Белафонте (41) във физическо насилие срещу нея, след като тя се появи със синини.

Той отрече обвиненията.През 2003 г. продуцентът е бил обвинен в домашно насилие срещу бившата си съпруга. Тогава обаче успява да избегне затвора и ходи на консултации с психотерапевт.Първият брак на Мелани е с танцьора Джими Гулзар от 1998 до 2000 г. Тя му ражда дъщеря Феникс Чи (18). Тя има и 9-годишна дъщеря Ейнджъл от Еди Мърфи, който я призна след ДНК тест за бащинство. Белафонте има 12-годишна дъщеря Жизел от предишната си връзка, информират от чужди медии.