Антония Петрова с нов мъж до себе си

Булевард

23-03-2017, 11:08

Снимка:

instagram.com

Автор:

Ева Минчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Гущеров заряза фолкпевицата Мария

Адриана Лима с нов мъж до себе си

Перничанката обаче беше разкрита, че наистина има сериозна връзка, а не бързо приключение

За първи път, след като се раздели с Бередин, Антония Петрова беше щракната и показана в таблоида "Папараци" с новия мъж, който е до нея. Дълго време миската отказваше да повдига завесата относно личния си живот.

Перничанката обаче беше разкрита, че наистина има сериозна връзка, а не бързо приключение. Приятелят й, с когото вече живее заедно, се казва Николай. Той е млад и богат, и жилището му се намира на пъпа на София.
Занимава се с климатични системи и бизнесът му просперира. Николай няма и 30 години и преди да се загаджи с Антония Петрова, е бил в дълга, сериозна връзка.

Каквото и да го е разделило с предишната дама на сърцето му, то не е пречка сега да се посвети изцяло на миската.В "Папараци" споменаха, че Николай явно е по-желан като зет от родителите на Антония, което не може да се каже за предишния й партньор - Бередин. Освен това Кристина Патрашкова сподели, че е взимала доста интервюта от хора в развод, но толкова щастие и ентусиазъм, каквито показвала Антония Петрова, не била виждала при други.