Тодор Славков: Не алкохола, а приятелите ми липсват!

Булевард

23-03-2017, 15:11

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

Ева Минчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Чарли Шийн с пикантно предложение от Лейди Гага

Антония Петрова с нов мъж до себе си

Изненадващото за Славков е, че въпреки многократните си заявления, че никога няма да се занимава с политика, той е кандидат за депутат от движение "Напред България"

Един от най-известните бохеми на България - Тодор Славков не пие алкохол от близо 2 години. Той сподели в предаването "На кафе", че алкохолът не му липсва, но му липсват събиранията с компаниите и приятелите, които той избягва, за да остане трезвен. Катастрофата, която го праща в болница на 30 декември 2015 г. е преломният момент, след който Тодор окончателно оставя чашката.Тогава той тръгва на фитнес при добър приятел от VIP Brother.

Под зорките наставления на Ники Китаеца Славков влиза във форма и сваля 20 килограма.

До ден днешен наследникът на Тодор Живков ходи в залата по два-три пъти седмично. С дъщеричката си Катя карат колела и ски. Изненадващото за Славков е, че въпреки многократните си заявления, че никога няма да се занимава с политика, той е кандидат за депутат от движение "Напред България", което е основано от неговия баща.

Славков-младши взел решението да се включи, след като прочел програмата, написана от баща му през 1994 година, в която очертаните проблеми си стоят и до днес."Аз презирам политиците и не искам да приличам на политиците в България!

Ако исках да стана депутат, можех да вляза в парламента преди много време", откровен е Славков."Канен съм от всички политически сили", каза той пред водещата Гала. Особено след участието му във VIP Brother са го дърпали от всички страни. "Не знам какво харесаха тогава в мен, може би личния пример", каза Славков в типичния си шеговит стил.Сега той води листата на движението във Видин.

По думите му западащият град е символ на разпада в държавата ни. Ако има власт, Славков би инициирал истинска ревизия на прехода."Може ли страна като България да няма войска! Ако утре дойде един турчин и забие едно знаме в Кърджали, ние няма какво да направим", гневи се наследникът на династията Живкови..Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"