Гери Малкоданска разкри половинката си

Тя се появи с приятеля си на светско събитие. Двамата не криеха близките си отношения

Красивата синоптичка на Нова телевизия Гери Малкоданска за първи път показа новата си любов, пише списание LOVE style.Тя се появи с приятеля си на светско събитие. Двамата не криеха близките си отношения.

Гери винаги ревниво е пазила личния си живот далеч от медиите и за това си имаше обяснение.Както е известно, тя бе обвързана със сина на Ахмед Доган - Демир, но неотдавна двамата се разделиха.
Сега обаче синоптичката отново се носи на крилете на любовта. Гадже на Малкоданска е не кой да е, а интериорният дизайнер Алекс Ковачев - работил за клиенти в почти цяла Европа.Един от най-известните негови проекти е визията на английския клуб DSTRKT, заради който получи приз на "Лондонските клубни награди".

Той е правил вътрешния дизайн на яхти и жилища на куп милионери. И, разбира се, новия дом на Гери, чийто интериорен дизайн струва много пари.

Всъщност зрителите на Нова тв видяха част от уютния дом на Малкоданска, когато тя участваше в "Черешката на тортата" и в него посрещна и останалите участници във формата.Светът на телевизията също не му е чужд. Той, както половинката си, има опит на малкия екран. Дизайнерът води своя рубрика в предаването "Мармалад" на bTV.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"