30 март - Напрежение в отношенията

Взаимоотношения, въз основа на планетните аспекти

От 14:35 до 16:35ч Луната е в секстил с Нептун. Това прави чувствата идеалистични. Подходящо време за приятелство или платонична любовна афера, отколкото за физическа връзка между двата пола. Духовността на отношенията ще бъде подчертана много силно. Общуването ще бъде до голяма степен интуитивно и невербално, с погледи и едва доловими жестове, често заемащи мястото на думите. Тази комбинация свързва нежно душите на партньорите, пораждайки топла и естествена близост, която сближава сърцата и вдъхновява любовта. 

Тенденцията се променя. От 17:50 до 19:50 Луната е в съвпад с Марс. Силно емоционално обвързване, което може да ви доведе до желанието да властвате над другия във връзката, да спорите разгорещено, а сте припрени и прекалено взискателни един към друг. Ще имате усещането, че сте от два различни свята. При влиянието на този аспект е по-добре да избягвате да сте заедно. Повишава се обидчивостта, трудно се управляват емоциите. Не се препоръчва любовна среща или ново запознанство. 

Тъй като Юпитер е в квадратура с Плутон и влиянието му ще се разпростира през целия ден, че и на следващия, той подсилва още повече влиянието на съвпада на Луната с Марс. Внимавайте да не стане положението взривоопасно, тъй като спогаждането е трудно. Вземете съответните мерки да посветите времето си на нещо друго и по-малко да общувате. 

Това се отнася не само за любовните отношения, но и за деловите. 

Любовен съвет: При любовна среща оставете другият да поздрави пръв и настройте тона си според неговият ентусиазъм, хармонизирайте своята енергия с тази, която той или тя излъчва. Това ще е трудно за екстравертите, които нямат търпение да дадат израз на чувствата си. Поради стратегически съображения не трябва да проявявате толкова явно чувствата си и е добре да сте малко по-хладни от този срещу вас.