Община Казанлък подготвя пътеводителя „Фестивал на розата“- 2017

Приканват се туроператорите, хотелиерите, ресторантьорите да се включат в изданието

Община Казанлък започна подготовката на новото луксозно издание на традиционния туристически пътеводител за „Фестивал на розата“ – 2017. Туристическият пътеводител ще се разпространява безплатно сред гостите и жителите на Казанлък. Това е представителното печатно издание на Община Казанлък, с което тя участва на туристически борси у нас и по света, на различни културни форуми и изложения.

По време на празничните фестивални дни в Казанлък се стичат стотици хиляди гости от различни националности и отнасят със себе си емоционални спомени от преживяванията си в Долината на розите и на тракийските царе. Ето защо присъствието в луксозния пътеводител улеснява успешния бизнес и носи допълнителен престиж за обществените услуги в Казанлък.

Общината приканва в изданието да се включат туроператорите, хотелиерите, ресторантьорите, сувенирните търговци, розопроизводителите и всички заинтересовани лица. Предвид безплатното разпространение, рекламните цени са минимални и могат да бъдат договаряни индивидуално.

За повече информация:

Отдел "Култура и туризъм“ към Община Казанлък

Телефон за връзка: 0885774545