Дневен хороскоп - понеделник, 17 април 2017

Хороскоп

16-04-2017, 18:43

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - понеделник, 17 април 2017

Седмичен хороскоп за 17-23 април 2017

 

Овен

Започнете новата седмица смело и решително и не се отказвайте от желанията си. Всичко, с което се захванете ще ви се удава с лекота. Не се впускайте в напразни спорове. В тях едва ли ще се роди истината.

     
 

Телец

Съдбата днес ще ви води за ръката. Трябва да  разберете какво ви подсказват всички знаци около вас. Възможно е да искат да ви предпазят от важни грешки или обратното - да ви покажат верния път.

     
 

Близнаци

Вашата концентрация след почивните дни е отлична и сте напълно отдадени на работата. Самоконтрол и самодисциплина се изискват от вас в този момент, но за щастие те дават положителен резултат и в дългосрочен план.

     
 

Рак

Денят днес не е отреден за трудови подвизи, но всичко ще върви като по вода. Звездите съветват да действате прагматично. Разчитайте предимно на себе си. Бъдете с повишено внимание, за да не пропуснете важни тенденции.

     
 

Лъв

Добре е, че сте самоуверени и отстоявате своите интереси, но не е здравословно нарастващото ви честолюбие. Не се поддавайте на чувства като гняв, нетърпение и агресия.

     
 

Дева

Днес ще изпитвате двойствени чувства. От една страна ще искате още да разпускате, от друга ще ви зове дългът. Непредвидени събития може да предизвикат конфликти. Внимавайте повече за себе и за своето здраве.

     
 

Везни

Изтеглили сте добри карти за деня, въпреки това не разчитайте само на добрия си късмет, но и на себе си. Сериозно помислете дали се занимавате с правилните хора. Под натиск не вземайте никакви решения!

     
 

Скорпион

Възможно е днес да имате усещането, че не ви върви. Неприятен сюрприз може да ви изненада по всяко време и на всяко място. Склонни сте да вземате решения, които в последствие могат да се окажат неправилни.

     
 

Стрелец

На някои от вас им предстои доста интересен ден. Имате нужда от самоутвърждаване, но днес и през следващите дни ще е малко трудно. Пазете се от грешки, които бихте направили в този момент.

     
 

Козирог

Сложете в ред първо чувствата и мислите си преди да продължите напред. Бъдете внимателни при работа с документи. Постарайте се да разберете всичко, което ви се случва и да го осъзнаете.

     
 

Водолей

Във всеки случай трябва да използвате положителните космически влияния за вашата работа, бизнес, кариера. Вашите идеи и предложения този път ще попаднат върху благодатна почва.

     
 

Риби

Днес ще бъдете заредени с двойна порция енергия. Повечето от вас ще бъдат потърсени за помощ и вие най-добросъвестно ще се отзовете на чуждите проблеми. Обективно анализирайте ситуацията!

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

“Малкото камъче преобръща колата”. Малкото е люлка на голямото. Малките причини водят след себе си големи последствия. Една малка дупка в кораба може да го потопи, ако не се обърне внимание на време. Едно малко убождане може да доведе до заразяване на цялото тяло. Същото е и в духовно отношение. Една малка мисъл може да смути съзнанието, да наруши хармонията, да разстрои цялата емоционална и психическа система на човека. Една малка постъпка може да доведе до големи беди, един малък грях може да раздели близки и приятели. Една малка дума може да пореже като остър нож и душата да остане да кърви. Всеки, който не обръща внимание на дребните неща прави голяма грешка. Змията има малък език, но може да донесе смърт. Една клечка кибрит може да изгори цял град. Затова бъдете внимателни и обръщайте внимание на малките неща в ежедневието.