Дневен хороскоп - петък, 21 април 2017

Хороскоп

20-04-2017, 19:14

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - петък, 21 април 2017

Седмичен хороскоп за 17-23 април 2017

 

Овен

Подходящ ден за изява на добрите ви качества. По-уверени се чувствате в себе си отколкото напоследък. От вас зависи доста, за да постигнете хармония в отношенията с партньора/ката си.

     
 

Телец

Ще имате прилив на вдъхновение, ще изплуват нестандартни идеи. Вашата интуиция ще ви подскаже изход от трудна ситуация. Може би решението е било съвсем близо до вас, но просто не сте го виждали до сега.

     
 

Близнаци

Не оставайте за дълго време сами. Общуването с приятели ще ви подари приятни минути. Опитайте се да не мислите негативно - вашите мисли са живи и ще се претворят в действителност.

     
 

Рак

Възможно е в деловото общуване да срещнете трудности. През днешния ден е засилена вашата чувствителност, което ще ви направи по-раними. Лесно ще се засягате по различни поводи.

     
 

Лъв

Общуването ви е динамично и конструктивно, лесно ще се разбирате с другите, особено с жените. Ще бъдете внимателни и грижовни към близките и семейството си, но въпреки това твърдо ще държите нещата да стават както вие кажете.

     
 

Дева

Около вас цари работна атмосфера, а вие имате добра работоспособност. Вълненията, които ще изпитвате ще ви пречат на решенията. Възможни са материални придобивки като награда, премия или други.

     
 

Везни

В днешния ден сте настроени в известна степен романтично и изпитвате потребност от любов. Склонни сте да се поддавате на съблазните. Може да проявите повече непрактичност от обичайното за вас.

     
 

Скорпион

През деня ще ви съпътства доброто настроение. Може би ще бъдете вдъхновени от някого или нещо. Вашата проницателност ще е забележителна и ще ви помогне по практическите въпроси.

     
 

Стрелец

Отлично настроение от самото утро. Този ден ще ви подари лекота и безметежност. Ще бъдете склонни към преяждане - не го допускайте! Ще показвате повишена чувствителност, но и ще бъдете по-вироглави от обичайното.

     
 

Козирог

Днес сте склонни да допускате грешки. Не поемайте целия товар върху себе си. Общуването ви отчасти ще бъде затруднено. Старайте се да изразявате своите мисли, колкото може по-ясно.

     
 

Водолей

Отличен ден да оформите своите идеи по-конкретно. С нови дела по-добре не се захващайте. Няма да ви стигне търпението да ги завършите до край. Някои от вас ще се проявят като доста екстравагантни личности.

     
 

Риби

Днес ще имате склонност да витаете в облаците и да се оставяте да ви впечатлява всичко, което ви привлича. Постарайте се да запазите реалистичното си отношение към света. Ако нещо не ви харесва, ще бързате да се скривате в “черупката си”.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Попитали един човек, който непрекъснато търпял трудности и несгоди: “Къде е твоят Бог, в който ти така вярваш? Защо не ти помага сега, когато си зле?” Човекът отговорил: “Той ми помага, но не както вие си мислите. Моят Бог желае да ме направи по-силен и вместо да променя условията, в които се намирам ми дава любов и търпение, за да преодолея и да се справя сам с всички трудности, които ме застигат.” Може би не случайно е стигнала до нас поговорката “Помогни си сам, за да ти помогне и Бог”. Един от най-древните въпроси, които вълнуват човечеството е: защо Бог допуска страданията в света? Страданията ни са резултат от злоупотреба със свободната ни воля. Повечето хора не се интересуват от съветите на Бога, но когато изпаднат в трудна ситуация или беда, тогава очакват да стане чудо и той да ги спаси. Той ни е дарил със свободна воля и няма да ни се меси в последствията след като сме нарушили неговите заповеди.