Дневен хороскоп - събота, 22 април 2017

Хороскоп

21-04-2017, 18:53

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - събота, 22 април 2017

Седмичен хороскоп за 17-23 април 2017

 

Овен

Ще бъдете леко неустойчиви и зависими от другите. Добре си пазете тайните, защото има голяма вероятност да станат явни. Обстоятелствата може да вземат неочакван обрат, а някои хора да се обърнат срещу вас.

     
 

Телец

Днес главното е да не бъдете пасивни. Напънете се колкото и да ви е трудно да поработите и на всичко отгоре бъдете усърдни. Вечерта разпускайте както намерите за добре. Поровете се в семейният фотоархив.

     
 

Близнаци

Очакванията ви може да се разминат с крайните резултати. Превключете вниманието върху собствените си интереси. Вечерта си посветете на интелектуални развлечения. Изборът е ваш - шах, игра на карти, книга, кръстословица, кино.

     
 

Рак

Желанието да държите всичко под контрол може само да ви създаде неприятности. Ще положите доста напразни усилия в нещо. Най-добрата стратегия за момента е да отпуснете юздите и да оставите събитията на самотек.

     
 

Лъв

През днешният ден сте интелектуално активни. Добро е времето за творческите натури. Радвате се на добра жизненост и ще продължи да нараства активността ви. Очаква ви емоционално отклонение, което ще оживи рутинното ви ежедневие.

     
 

Дева

Макар да изглеждате самостоятелни, вие поемате повече от енергията на околните. Вслушайте се в дадените ви приятелски съвети. Ако не намерите начин да се ободрите, трудно ще изпълните вашите задължения.

     
 

Везни

Действайте по нов план, бъдете открити за нови идеи и запознанства. Забравете старите обиди и зарежете комплексите. Най-доброто време за размишление и анализ, и не бързайте да вземате решения.

     
 

Скорпион

Постарайте се да бъдете точни навсякъде и всичко ще върви по мед и масло, всичко ще ви се удава и ще бъдете доволни. Някои въпроси ще се решат и без вашата инициативност, просто от само себе си.

     
 

Стрелец

Връщате се отново в обичайният жизнен ритъм и се заемате с прекъснатите дела. Няма предпоставки за неприятности през днешния ден. Напротив, даже има благоприятно влияние за вас. Усилване на вашата аура.

     
 

Козирог

Ще имате определено делова настройка и ще вземате мъдри решения. Може да помислите да обедините усилията си с делови партньори. Денят ще е труден, но вечерта ви очаква подем в настроението.

     
 

Водолей

Може да бъде нарушен ритъмът на живота ви. Възможни е да имате любовни вълнения. Вероятно ще преобладават емоциите над разума. Постарайте се в никакъв случай да не губите контрол над себе си.

     
 

Риби

Вашата общителност нараства в такава степен, че се появява потребност от развлечения и изживяване на малки радости. Можете да отложите обсъждането на сериозни теми и реализацията на важни мероприятия.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Пазете се от човек, който гледа надолу, когато ви говори. Това е хитър човек и живее в гъстата материя. Пазете се от хора, които сочат с показалец и свити пръсти, или присвити длани, когато ви говорят. Избягвайте за приятел човек, който има студени ръце и крака. Този, който стои зад гърба ви, той не ви обича. Онзи, който ви обича, той всякога ще ви гледа в очите и ще е пред лицето ви. Избягвайте егоистите. Човекът егоист е като октопод. Той само тегли и изсмуква другите. По ръкуването ще познаете с какъв човек си имате работа. Усетите ли нещо неприятно от допира до друга ръка, стягане или бързо отдръпване на ръката, това говори за потаен, неприятен характер. Ръката и очите всякога издават истината, те не лъжат. При ръкуването ще разберете с какъв човек имате работа. Ако ръката е студена - студено му е сърцето, ако е суха - сух е неговият ум, а в него няма никаква идея. Приятно топла трябва да бъде ръката, но не и влажна. Ръката трябва да бъде магнетична, от нея да се излъчва живот. /съвети по Петър Дънов/