БФС пусна билети за мача България - Швеция с 50 процента отстъпка

От 9 юни ще се продават с нови цени

Българският футболен съюз пусна от днес в продажба билетите за световната квалификация България – Швеция. Мачът с решаващо значение за шансовете на “лъвовете” да се преборят за едно от двете места в група “А”, които водят до финалите на Мондиал 2018, е на 31 август от 21:45 часа на Националния стадион “Васил Левски”.

Билетите за мача се продават от днес в системата на “Ивентим” (http://www.eventim.bg/bg/bileti/blgari-sveci-sofia-national-stadium-vasil-levski-461440/event.html), като голямата изненада за феновете е отстъпката от 50%, която ще получат, ако си закупят място на стадиона преди 9 юни. Цените на пропуските са: 40 лв. за сектор “А”, 30 лв. за сектор “В” и по 12 лв. за секторите “Б” и “Г”. Феновете, които решат да си осигурят онлайн билет за мача през “Ивентим” до 8 юни включително обаче, ще платят съответно 20 лв. за сектор “А”, 15 лв. за сектор “В” и по 6 лв. за място в сектори “Б” и “Г”. Привърженците на българския отбор могат да се възползват и от услугата [email protected], като заплатят своите билети с кредитна карта и ги разпечатат от собствения си принтер.

От 9 юни билетите ще се продават с нови цени: 30 лв. за сектор “А”, 20 лв. за сектор “В” и по 10 лв. за местата зад вратите.

От 25 август билетите ще се продават на касите на Националния стадион “Васил Левски” и в системата на “Ивентим” на следните цени: сектор “А” – 40 лв., сектор “В” – 30 лв., сектори “Б” и “Г” – 12 лв.

До 8 юни онлайн могат да се закупят и VIP-билети от категория “Златна” на цена от 100 лв.; от 9 юни до 24 август “Златен” VIP ще се продава срещу 150 лв., а от 25 август – срещу 200 лв.

VIP категорията “Сребърна” ще се продава за същите периоди съответно на цени – 30 лв., 40 лв. и 50 лв.

Българският футболен съюз има удоволствието да съобщи, че деца до 18 г. ще имат право да ползват 50-процентната отстъпка до деня на мача, 31 август включително.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен