Ути празнува 20 години на екран с брънч на открито

Първият кулинар на екран кани всички

Когато си първият кулинарен водещ в България и ставаш едва на 20, правиш голям купон. Така Ути Бъчваров реши да отбележи празника с неделен брънч на открито. На 14 май (неделя) от 11ч. в парка към Военна академия в София „Г. С. Раковски“ (до беседката на Фердинанд), всички са поканени да се забавляват, да хапнат и да научат нещо ново.
За 20 години много неща се променили, но желанието на любимия кулинарен водещ да прави живота по-вкусен си е останало. Затова „рожденикът“ е решил да сам да направи и подари подаръци на гостите си и да ги изненада.
Родината на брънча е Америка, но ние ще си го направим по български – с печени прасенца, свежи пролетни салати и други вкусотии, приготвени на място.
Децата са добре дошли, за тях ще има специален детски кът. За да не е твърде тихо пък, ще има бенд, който ще свири на живо между 12 и 14ч. DJ няма да остави атмосферата без музика, преди да си тръгне и последният гост. И още нещо – ще разгледаме индустриален музей на открито, защото не знаете всичко за Ути. В пролетния ден ще бъде представен и нов проект, който ще покаже вкусната България.
Освен всичко, гостите ще станат част от последния епизод от пролетния сезон на „Животът е вкусен…с Ути“, който ще се излъчи на 27 май по БНТ1 от 18:00ч. На есен сладкодумецът пак ще бъде екран, за да изненадва зрителите с кулинарни глезотии и вкусни гозби.
Не забравяйте да дойдете навреме за брънча, защото храната ще е много вкусна, времето ще е хубаво, а настроението – подобаващо.