Първа професионална фотогалерия на кандидатките за Царица Роза 2017

На витрината на Културно-информационния център

От днес жителите и гостите на града могат да разгледат фотоизложбата на витрината на Културно-информационния център на ул.“Искра“№4, а за всички почитатели на хубостта в Долината на розите и на тракийските царе от близо и далеч прилагаме линк към Празничната програма за тази година.

Измежду многото си ангажименти по програмата „Пътят към Короната“ най-красивите момичета на Казанлък, 21 кандидатки за Царица Роза 2017 отделиха време и внимание за своята първа професионална фотосесия за Празника на розата пред обектива на професионалиста Макс Буковски в Музея на розата.

Трескавата подготовка на абитуриентките в надпреварата за Короната започна с първа опознавателна среща с Кмета на Община Казанлък Галина Стоянова, за да продължи със засаждане на рози в любимия на казанлъчани парк „Розариум“ и включва множество посещения на културно-исторически забележителности в региона и динамични репетиции за бляскавия Конкурс - спектакъл на 12-ти май, от 19,00ч. на сцената на Дома на културата „Арсенал“ в град Казанлък.