Борисов: България работи активно по всички програми на ЕС (видео)

По-рано днес освободих заместник-министъра на здравеопазването Стоил Апостолов, заради данните за злоупотреби

Надявам се Европейският парламент да одобри нашата кандидатура за еврокомисар. Надявам се тя да е успешна. Това заяви Бойко Борисов пред журналисти след конференция на тема: „Резултати и добри практики от изпълнението на Европейския фонд за стратегически инвестиции (ЕФСИ, план Юнкер)“.

Днешното мероприятие за „Резултатите и добри практики от изпълнението на Европейския фонд за стратегически инвестиции“ показва, че работим активно по всички програми на ЕС, така че само можем да пожелаем на Мария Габриел успех.
По-рано днес освободих заместник-министъра на здравеопазването Стоил Апостолов, заради данните за злоупотреби, заяви Борисов.

Припомняме, че по рано министър-председателят освободи Стоил Апостолов от длъжността заместник-министър на здравеопазването. Решението на премиера е взето след излъчен в телевизионно предаване репортаж на "Господари на ефира" за нередности и злоупотреби в лечебното заведение, на което Апостолов е бил управител.

Надявам се Европейският парламент да одобри нашата кандидатура за еврокомисар. Надявам се тя да е успешна. Днешното мероприятие за „Резултатите и добри практики от изпълнението на Европейския фонд за стратегически инвестиции“ показва, че работим активно по всички програми на ЕС, така че само можем да пожелаем на Mariya Gabriel успех. По-рано днес освободих заместник-министъра на здравеопазването Стоил Апостолов, заради данните за злоупотреби.

Публикувахте от Бойко Борисов в 11 май 2017 г.