Песни на Коцето Сланинката събират приятели и музиканти

Вечерта ще мине под знака на култовия изпълнител и на неговите вечни хитовете

Тази година се навършват 20 години от кончината на един голям певец и бозукар, един незаменим и незабравим талант, които пееше със сърце и душа, култова личност от пловдивските таверни - Константин Стефанов или както го знаем Коцето Сланинката.
В негова памет на 17 май 2017 от 19.30 часа в „Механа 9-ти километър“ се събират всички негови колеги, колежки, приятели и фенове да попеят и посвирят заедно едни от най-емблематичните му песни.
Вечерта ще мине под знака на култовия изпълнител и на неговите вечни хитовете "Отвори ми, майко", "Уволнявам се",  "Дай си сърцето", "Колко много те обичам". Специално за купона се събират невероятните Мария Кехайова, Иван Паскалев, Петър Деков, Асен Бенд, Васил Ставрев и много други. Освен тях финалистките от конкурса „Стани Гласът на Механа 9-ти километър“ също ще изпълнят по няколко песни.
„Благодаря на всички, които ни подкрепиха и ще участват в празника. Щастлива съм, че брат ми Васил също ще пее и свири. Той е любител, но гласът му е копие на баща ни.
Събитието няма да е тъжно. Нека всички да си спомним за него, защото песните му продължават да се пеят и да радват хората“, казва певицата Васка Стефанова, дъщеря на Коцето Сланинката.  
„Той беше уникален човек и баща, постоянно обикаляхме с него по таверните заедно с брат ми. Тогава аз поисках да стана певица, но той не ми позволяваше. След неговата смърт аз бяхх убедена, че трябва да го направя. Харесвам тази професия, обичам да радвам и да веселя хората“, допълни Васка.
Както знаят феновете на „Механа 9-ти километър“, купоните тук са шумни и до зори, а певците и оркестърът се раздават докрай за публиката.
Градусът на настроението обещава да скочи на макс - в унисон с покачващите се температури навън.
Купонът ще започне  в 19.30 часа, а вие за да сте сигурни, че ще бъдете в центъра на купона, запазете мястото си предварително.
Можете да направите резервации на телефон 088 551 1682.