Наградиха участници от инициативата "Заедно за Европа"

Инициативата и организацията бяха на Областния информационен център

Деца, родители и учители от Добрич бяха наградени за активното им участие в прояви от националната кампания "Заедно за Европа", съобщиха от Областния информационен център. Те се включиха активно в заключителното събитие от инициативите в града. Малки и големи участваха в стрийт-арт рисуване на стълби "Цветовете на Европа в Добрич". Те изрисуваха част от стълбите в градски парк "Свети Георги" в цветовете на дъгата.
Инициативата и организацията бяха на Областния информационен център, а активното участие на талантливи деца при ателие "Стела и Дара" помогнаха тя да стане факт. Всички получиха грамоти за участие, раница и тениска с логото на кампанията и центъра.
С награждаването приключват дейностите в Добрич в рамките на кампанията "Заедно за Европа", проведена в периода от 10 март до 20 май от Мрежата от 28 информационни центъра за Европейските структурни и инвестиционни фондове в България по повод 60 години Европейски социален фонд, 10 години от присъединяването на България към ЕС и 6 години от цялостното функциониране на Мрежата от 28 информационни центъра.