Бургас ще бъде домакин на Национален бизнес форум

Парите

23-05-2017, 14:58

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бизнес и образованиe се обединяват срещу „изтичането на мозъци“

Бургас е поредният град в програмата на форума, който се провежда в 20 големи общини

В четвъртък /25 май/ Бургас ще бъде домакин на Haциoнaлния бизнec фopyм "Cилни peгиoни зa cилнa иĸoнoмиĸa". Toй ще се проведе в Културен център "Морско казино" от 13.00 часа. Негови организатори са Списание "Бизнес Клуб" и Община Бургас.

По време на форума експертите на списание "Бизнес Клуб" и представители на бизнеса и на държавните организации ще представят информация, свързана с форми за евро финансирания, както и експертни решения в областта на маркетинга, рекламата, продажбите, човешки ресурси, мотивация, мениджмънт, иновации, внедряване на ERP системи, международни пазари, франчайз модела и др.

Целта на провеждането на мащабния национален бизнес форум е да засили взаимодействието между държавните и общинските служители от една страна и представителите на бизнеса от друга, както и да засегне основни тези за развитието на местния бизнес.

Партньори на форума са водещи бизнес организации като Изпълнителната агенция на малките и средните предприятия, Сдружение за подпомагане на малкия и средния бизнес - ОБЕДИНЕНИ БИЗНЕС КЛУБОВЕ, Асоциация на индустриалния капитал в България, Институт за пазарна икономика, Българска академия на науките, Национално сдружение на малките и средни предприятия, Българска търговско-промишлена палата, Българска стопанска камара и др.

Бургас е поредният град в програмата на форума, който се провежда в 20 големи общини в цялата страна, в периода от 20 април до 30 юни 2017 г.