Турнето на Веселин Маринов спира в Плевен в понеделник

Шлагерният бард ще представи новия си албум "Представи си"

Както вече писахме, Веселин Маринов ще представи новия си албум с концерт в Плевен. Това ще се случи на 5 юни, понеделник, в читалище "Съгласие". Градът на Панорамата е сред последните домакини на Пролетното турне на шлагерния бард. 

"Представи си…" се казва новият проект на популярния изпълнител. Това е 28 пореден албум в дискографията на певеца и в него той е включил 12 нови песни от наши и чужди композитори. Сред авторите са някои от най-популярните съвременни творци: Светослав Лобошки, Красимир Гюлмезов, Пламен Велинов, Груди Нейков-Джери, Мариета Ангелова и др.

"Представи си…" предлага 12 песни, всяка от които звучи като най-искреното любовно обяснение, което един мъж може да изрази с думи. Любовта като тема присъства във всички албуми на Веселин Маринов, но тук тя е чиста и свята, обляна в светлина, почти нереална. Казано с думите на самия Веселин Маринов: “Най-красивата любов е онази, за която си мечтаем”. Това звучи и в текста на заглавната песен “Представи си…”: “Ако може за ден поне, всяка мисъл да е любов, този свят ще е по-добро място за живот”.

Любовта има много лица и едно от най-красивите е романтичното мечтание, което ни показва Веселин Маринов в новия си самостоятелен проект:

"В този албум няма нито една тъжна нота, нито една дума, която да помрачи и без това сивите ни дни. За първи път всички песни в него разказват за светлата, чистата, красивата и голяма любов. Ако не си я представим, ако не я нарисуваме в мечтите си, как ще я постигнем? Как ще я познаем? Ще бъда много щастлив, ако докато слушате моите нови песни, като мен, затворите очи, отворите сърцето си и мислено се пренесете в свят, пълен единствено и само с любов! Представяте ли си колко ще е хубаво?…”, това е накратко емоцията "Представи си...", през очите на Веселин Маринов.