Спира топлата вода за абонати захранвани от ТЕЦ "София"

От "Топлофикация" напомнят, че за времето на ремонтите на клиентите няма да бъдат начислявани сметки за топла вода

"Топлофикация София" напомня на своите абонати, захранвани от ТЕЦ "София", че от днес до 16 юни централата няма да работи. В този период ще бъде спряна топлата вода на абонатите, снабдявани от централата, съобщават от дружеството.

Без топла вода ще са районът на ул. "История Славянобългарска", бул. "Данаил Николаев", ул. "Проф. Милко Бичев", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", бул. "Фритьоф Нансен", бул. "Патриарх Евтимий", бул. "Прага", бул. "Пенчо Славейков", бул. "Ген. Тотлебен", ул. "Йоаким Кърчовски", ул. "Дамян Груев", района на "Руски паметник", Зона Б-5, Зона Б-17, Зона Б-18, Зона Б-19, ул. "Опълченска", бул. "Княгиня Мария Луиза", районът на Сточна гара, ж. к. "Банишора", ж. к. "Света Троица" и ж. к. "Фондови жилища".

В рамките на това спиране, с оглед на повишаване на сигурността на топлопреносната мрежа, ще бъдат извършени ремонти на тръбопроводи и подмяна на секционираща арматура на три обекта - под Централна гара, на ул. "Димитър Петков" и ул. "Пиротска", на бул. "Сливница" при ул. "Странджа" и ул. "Беласица".

От "Топлофикация" напомнят, че за времето на ремонтите на клиентите няма да бъдат начислявани сметки за топла вода и това ще бъде отразено на отделен ред в месечните съобщения.