Почетен плакет на Казанлък от Кмета за мото клуб „Черните рози“

20-ият юбилеен мотосъбор бе открит в комплекс „Крънско ханче“

Отличието е по случай празника на казанлъшките рокери за 20 години от официалното раждане на мото клуба. От името на Галина Стоянова Почетния плакет връчи председателят на Общински съвет – Казанлък Николай Златанов на дългогодишния председател на клуба Емил Лазаров. Николай Златанов благодари за успешното партньорство с рокерите през годините и за красивите съвместни инициативи.

Историята на мото клуба добавя още две години преди официалната регистрация с група ентусиасти, които започват да карат организирано и постепенно поставят началото на един от първите рокерски клубове у нас с отличителни знаци, според световните стандарти, а по-късно „Черни рози“ стават и съучредител на Българската мотоциклетна асоциация.

20-ият юбилеен мотосъбор бе открит в комплекс „Крънско ханче“ с водосвет за здраве и ще продължи до 11-ти юни с висококачествен български рок и сериозни награди за приятелите на „Черните рози“ от цялата страна и многото гости от чужбина. Очаква се повече от 3 000 души да се съберат на празника.

Тази вечер  на сцената излизат „Ер Голям“, с гост вокал Станислав Пандин - Траша, Васко Кръпката и „Подуене блус бенд“, „Епизод“. В събота „Черните рози“ и техните гости ще поздравят Милена, „Обратен ефект“ и „Контрол“. Традиционната томбола ще направи щастливи двама от публиката, които ще станат собственици на нови мотори Suzuki Bandit 1200 и Yamaha TDM850.

Благодарностите от Община Казанлък към казанлъшкия мото клуб са за тяхното активно участие в обществения живот, за множеството благотворителни акции и отзивчивост.