Бербо не пропусна да раздаде автографи и в полунощ

Футболните величия от АLL STARS и UNITED STARS направиха здрав мач за 3:3

Полунощ е. Пред националния стадион "Васил Левски" продължават да стоят озарени деца и младежи от отминалото футболно шоу между звездните тимове на Бербатов и Фиго.

В един момент се появи Бербо. Скандиранията  се увеличиха многократно. И в типичен негов стил Митко не пропусна никой. Разписа се на фланелки на Манчестър Юнайтед, на билети от мача, на обикновени хартийки.

Някой от множеството се провикна:Браво Митко!Какъв жест!". Бербатов махна скромно с ръка и за сетен път показа класа.

За статистиката, мачът между ALL STARS и UNITED STARS завърши със зрелищното 3:3. За отбора на Бербатов два гола отбеляза неговият съотборник от периода му в Тотнъм Роби Кийн. Автоголо си вкара Марчена. За тима на Фиго две попадения заби някогашната звезда на Ювентус Давид Трезеге. Един гол добави Шимао Саброса. Първото попадение на световния и европейски шампион с Франция Трезеге бе в негов стил. С бомбен удар отблизо и по диагонал щеше да скъса мрежата. В  отбора на Бербо игра невероятния Христо Стоичков. Докато бе на терена,  при всяко негово докосване на топката,  публиката изригваше  с обичайният боен възглас „Ицо, Ицо“.  Постепенно в игра влязоха  и Стилиян Петров и Мартин Петров.
Зрелищното шоу на стадион "Васил Левски" между двата звездни футболни отбора се състоя благодарение на Fibank.

През миналата година Христо Стоичков направи незабравимо шоу на стадион "Васил Левски" със заря и доведе всички шампиони на Барселона от неговото време плюс играчи като Валдерама, Иван Саморано и Жан-Пиер Папен. При Бербатов дойдоха шампионите от неговия период от Манчестър Юнайтед. Сред тях бяха Райън Гигс, Пол Скоулс и Гари Невил. А близкият приятел на Бербо от времето в Юнайтед Патрис Евра, който е действащ футболист в Марсилия, дори си съкрати от отпуската за да дойде на шоуто на Митко.

Така, в рамките на съвсем кратко време Стоичков и Бербатов показаха,че ЦСКА е световна марка като изнася футболисти със световен авторитет. Еуфорията от довеждането на велики играчи на Барселона и Манчестър Юнайтед е с марката ЦСКА.

А и жеста на Фиго към Бербатов да направят благотворителен  мач и средствата да отидат за даровити деца е огромен. Всеки един от звездните играчи на терена подчерта,че най-важното в тази среща е каузата заради,която са играли.

 

Публикувахте от Dimitar Berbatov в 14 юни 2017 г.