Звездното влияние върху взаимоотношенията за вторник, 20 юни 2017 г.

Удачен ден за смели начинания, за срещи и контакти, за довършване на започнатото, ден за личен триумф. Денят без друго е силно Марсов, не само като управител на деня, но и нумерологично.
Позитивните аспекти в този ден носят духовна активност и мечтателност. Вашият чар и обаяние са страхотни – партньорите ви не могат да останат безразлични. Магнетизмът излъчван от вас ще насърчи сексуалните ласки в атмосфера на нежност, чувственост и чувствителност. Ако успеете да преодолеете вашата сдържаност и привидна непревземаемост, то ще се излее поток от ласки и емоции. Но точно днес хората са по-склонни към бърз секс вместо към дълги прелюдии и любовни игри.
Луната в секстил с Марс най-ярко ще въздейства върху хората. Връзките ще се основават на чувствата. Ще се лее много емоционална (Луната) и сексуална (Марс) енергия – добър отдушник на генерираните енергии от аспекта. Не бездействайте, а се опитайте да бъдете активни по всички възможни начини. При връзки основани повече на умствена съвместимост ще е по-слабо изразено влиянието, отколкото при връзки, при които има силно физическо привличане.