Дневен хороскоп - събота, 15 юли 2017

 

Овен

Днешният ден е леко неопределен, даже може да се окаже за някои и напрегнат. В никакъв случай не проявявайте екстравагантност. Не се престаравайте в нищо повече, отколкото е необходимо.

     
 

Телец

Очаква се спад във вашата енергия, затова не се насилвайте в нищо - нито физически, нито емоционално. Фантазията ви ражда нови идеи,
но ако запазите практичността си ще имате по-добри резултати.

     
 

Близнаци

Днес сте повърхностни и лековерни. Мислете двойно преди да предприемете нещо. Уважавайте чувствата на другите хора и се постарайте да не довеждате до пристъп на истерия всеки, който се доближи до вас.

     
 

Рак

Вашето настроение през днешния ден ще бъде променливо. Няма да имате усложнения, но да преодолеете недоволството на околните няма да се окаже лека задача за вас. Въоръжете се с търпение.

     
 

Лъв

През днешния ден някои от вас ще бъдат принудени да приемат суровата проза на живота. Желателно е да се вслушвате в интуицията си, тъй
като събитията не подлежат на логическо обсъждане.

     
 

Дева

Денят не е лош, но днес ще се чувствате малко по-уморени. Отложете решението на важните въпроси, за да поразмислите на спокойствие над тях. Съществени проблеми не се предвиждат.

     
 

Везни

През днешния ден вашата задача е да накарате хората край вас да се отпуснат от проблемите си и да се усмихнат. Вие сте най-подходящи да ги накарате да се почувстват, че са разбрани и да им стане по-добре.

     
 

Скорпион

Днес се отнасяйте по-внимателно към въпросите за взаимоотношенията. Зависи от различни неща, до колко ще ви намерят за добър събеседник. Бъдете предпазливи при опериране с финансови активи.

     
 

Стрелец

Имате добър имунитет, за да се задържите на същото равнище. Следвайте собственият си ритъм на живот. Нямате особено желание за
работа днес, затова и не се захващайте с големи задачи, защото не ви е ден за това.

     
 

Козирог

Интензивността на вашата енергия ще се увеличи. Добро време за съзерцание и интелектуална дейност. Ще преживеете нещо приятно.
Вашата откровеност смущава в някои моменти хората и ги кара да се чувстват неловко.

     
 

Водолей

Днес лесно ще се впечатлявате едва ли не от всичко. Не е изключено да възникнат непредвидени трудности, с които трябва да се справите. Не губете самообладание, опитайте се да управлявате ситуацията.

     
 

Риби

Вероятно ще имате силни емоционални изблици. Ще бъде добре, ако можете да се овладявате и да не провокирате конфликтни ситуации.
Времето е подходящо да обърнете внимание на краката си.