Дневен хороскоп - сряда, 19 юли 2017

 

Овен

Днес ще се радвате на по-висок жизнен потенциал. Емоции няма да ви липсват. Постоянно някакви вътрешни импулси ще ви подтикват към различни действия - само внимавайте да не се изложите най-малкото заради прибързаността си.

     
 

Телец

Предстои ви да се заемете с напълно сериозни неща. Скоро ще почувствате положителните резултати от вашите усилия. Старайте се да запазите настроението си и да останете в добро разположение на духа.

     
 

Близнаци

Небесните сили показват, че вие вътрешно израствате, вашите действия са правилни и ви насърчават да продължавате в същата насока. Задействани са градивни промени, които няма да бъдат обаче кардинални.

     
 

Рак

Денят ви няма да е лош, но ще направите по-добре, ако бъдете повече сдържани в инициативите, действията си и приказките. Проявявайте повече търпение и не атакувайте партньора си.

     
 

Лъв

Повече анализи, по-малко суетене! Ако налучкате правилния подход, ще ви се удаде това, което не е по силите на другите, но преди да свършите каквото и да е, трябва много добре да обмислите нещата.

     
 

Дева

Ще дадете лек тласък на ситуацията около себе си в направление подобрение на обстоятелствата. Засега търсите най-точното и безгрешно решение. Запазете търпение и смело напред.

     
 

Везни

В това време, когато другите очакват от вас решителни действия, вие сте склонни повече към философстване. Не лоши перспективи ще се открият пред онези, които не се боят да излязат пред по-силните опоненти.

     
 

Скорпион

Душевните терзания няма да ви донесат нищо добро. Трябва да решите най-накрая какво точно искате. Само изясняването на състоянието ви ще ви донесе покоят, от който имате нужда. Трябва да помислите как да разнообразите живота си повече.

     
 

Стрелец

Вашата активност ще бъде на висота. Ако искате да покорявате света, то не трябва да лежите на дивана, а да запретнете ръкави и да се заемете с отстраняване на трудностите една по една.

     
 

Козирог

Днес ще ви върви, ще се появят много планове и идеи. Поддържайте в равновесие бюджета си. Може да ви предложат участие в дългосрочен проект, но не се хвърляйте сляпо в неизвестното.

     
 

Водолей

Днес трябва да заемете въздържаща и изчакваща позиция. Не влизайте в спорове и дискусии, иначе рискувате всичко да се обърне срещу вас в един момент. Благоприятно е за самовглъбяване и самоанализ.

     
 

Риби

В любовта ще ви върви. Този ден може да бъде ознаменуван за мнозина с промени към по-добро в личния живот. Възможно е благоприятно стечение на обстоятелствата да способства началото на нова връзка. Вашата задача е да не го пропуснете.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Имаме деца и искаме те да са щастливи, да се справят успешно с реалният живот и да преуспяват. Всеки път сме готови да се втурнем да ги предпазваме от евентуални грешки, да ги поглезим още малко и да ги спасим от беди. Те обаче трябва да се учат от грешките си. Ако смятаме, че ще ги научим по пътя на убеждението, допускаме огромна грешка. Не можем непрекъснато да им посочваме правилния път, защото никога няма да се научат да се справят сами. Всички сме допускали грешки и сме се учили от тях. Трябва да предоставим и на децата си свободата да грешат и да се поучават от собствените си грешки. Животът е истински и те не могат да го научат от книга, телевизия или от нас. Могат да се научат само като се опарят. Нашата задача е да бъдем готови да превържем раната после, да ги целунем, за да ги облекчим.