7-годишно дете с награда от турнир по “Стрийт фитнес“

В женската категория нямаше записали се

Петко Ангелов от Пловдив и Петко Чопанов от Велингдар са победителите в двете категории за момчета в турнира „Стрийт фитнес”. В женската категория нямаше записали се, но пък участваха по- малки деца, които също получиха от организатора купа, медал, грамота и предметни награди. За най - малък участник наградата отиде при Христо Илиев на 7 години от Стара Загора. „Радвам се много за, това че детето ми грабна първо място. Случайно разбрах от медиите за турнира и реших да заведа децата да погледат, след което моето дете не спря да реве и да иска да участва. Попитах организаторите и те обявиха, че ако има желаещи може да участват и те в най - малката категория. Така стана възможно и участието на детето ми. Благодаря много за незабравимия миг на организаторите и община Стара Загора, че мислят за младите и дано все повече подобни инициативи да се случват в нашия град”, сподели майката на победителя.
.На събитието присъстваха зам.-кметът Красимира Чахова, Петко Крумов, главен експерт в дирекция "Спорт, туризъм и младежки дейности" в община Стара Загора и представители на спонсорите на кампанията.
Следващата седмица турнира ще се проведе отново в събота в град Плевен. Първенците от старозагорския турнир печелят право на участие на големия финал в столицата през месец септември.