Георги Дерменджиев: Ще направим всичко възможно да играем плейоф

Вече доста добре познаваме Апоел

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев е убеден, че тимът ми притежава достатъчно рутина, за да се справи с Апоел Беер Шева. Днес разградчани заминаха за Израел, където в сряда от 20:00 часа ще се изправят срещу Апоел в мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

„Очакваме един мач, който ще бъде изключително труден. Като казвам „един мач“, имам предвид изхода от двата двубоя с Апоел Беер Шева. Ще направим всичко възможно да се представим по най-добрия начин и да играем плейоф“, коментира Дерменджиев.

„Това, че ще пътуваме с правителствения самолет означава, че държавата мисли за българския футбол. Не само ние, а и Ботев ще пътува с този самолет. Това е много добро отношение, така че ние само можем да благодарим за това“, продължи наставникът на Лудогорец.

„Вече доста добре познаваме отбора на Апоел. Един съперник, който играе близък до нашия стил. Играят изключително организиран и комбинативен футбол. Мисля, че сме равностойни и предстоят едни мачове на надлъгване. И двата мача ще бъдат добри за зрителите, но отборите трябва да играят много разумно. Мисля, че имаме достатъчно добра рутина, за да се адаптираме спрямо стила на Апоел“, завърши специалистът.