Борисов към Нинова: Стига с това двуличие! (видео)

Те (БСП) с какво могат да се похвалят – съборена банка и дългове, които още изплащаме

Корнелия Нинова не е спечелила президентски избори, те нямаха кандидат, а подкрепиха независим. Това сподели премиерът Бойко Борисов в социалната мрежа Фейсбук.

"Веднага след президентските избори бяха парламентарните, където бяхме аз и тя. Резултатът беше категоричен. Още повече новият антикорупционен орган ще е равно отдалечен от всички институции. Аз знам какво правя. Ръстът на икономиката е 3,9%, безработицата е рекордно ниска и има глад за кадри, излишъкът в бюджета е 2 млрд. лева. Те с какво могат да се похвалят – съборена банка и дългове, които още изплащаме. Стига с това двуличие."

Корнелия Нинова не е спечелила президентски избори, те нямаха кандидат, а подкрепиха независим. Веднага след президентските избори бяха парламентарните, където бяхме аз и тя. Резултатът беше категоричен. Още повече новият антикорупционен орган ще е равно отдалечен от всички институции. Аз знам какво правя. Ръстът на икономиката е 3,9%, безработицата е рекордно ниска и има глад за кадри, излишъкът в бюджета е 2 млрд. лева. Те с какво могат да се похвалят – съборена банка и дългове, които още изплащаме. Стига с това двуличие.

Публикувахте от Boyko Borissov в 1 август 2017 г.