Посрещнаха милионният пътник на летище Варна за 2017-та

Към момента пътниците от и до Германия са най-големият пазар

Вчера, на летище Варна точно в 14:40 часа кацна семейство Вийсман, които пристигнаха от Дюселдорф с авиокомпания  Eurowings . Нели и Оливър Вийсман, заедно с тяхното момченце на две години и половина станаха едномилионния пътник на летище Варна за тази година. Те бяха тържествено поздравени от екипа на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД. Семейството получи много подаръци, които могат да използват по време на тяхната ваканция в Обзор. Семейство Вийсман е родом от Битбург, дом на известната пивоварна Битбургер в Германия. В България са за първи път и при избора си на почивка са били привлечени от фантастичните плажове по Черноморието.

С екзотични коктейли, Главният изпълнителен директор на Фрапорт Туин Стар , г-н Улрих Хеппе и директорът на летище Варна, г-н Димитър Костадинов поздравиха младото семейство, които бяха посрещнати в комфортната ВИП зала за пристигащи пътници на летище Варна.

Eurowings заедно с Germanwings, част от Луфтханза Груп са дългосрочни партньори на летище Варна и изпълняват полети до Кьолн, Щутгарт и Дюселдорф. Към момента пътниците от и до Германия са най-големият пазар за летище Варна.