Дневен хороскоп - събота, 5 август 2017

 

Овен

Може да се появи някаква натрапчива идея, която няма да ви даде мира дълго време. С реализацията на сериозните проекти ще трябва да почакате още. Днес ще лазите по нервите на доста хора.

     
 

Телец

Денят ще ви носи добро настроение и ще виждате всичко в радостни краски. Излъчвате самоувереност. Ще имате приятни срещи и изненади, нови запознанства с хора със сходни на вашите интереси.

     
 

Близнаци

Вашето остроумие ще разцъфти във всички краски на дъгата. Само не прекалявайте, защото може да засегнете някого, макар да нямате подобни намерения. Когато предприемате действия, гледайте да не надценявате силите и възможностите си.

     
 

Рак

Интуитивното ви проникване в чувствата на околните и дълбокото разбиране, което проявявате, ще ги предразположат лесно към вас. Постарайте се да не губите контрол над ситуациите.

     
 

Лъв

Някои хора ловко ще се опитват да намерят вашата пробойна и ще използват методи подобни на операция “троянски кон”. Старайте се да не допускате да ви главозамаят чуждите ласкателства или да ви подведе собственото самолюбие.

     
 

Дева

Може да претърпите загуби в някакъв аспект, но като цяло денят не е лош. Придържайте се към хармонията и равновесието в отношенията си. Избягвайте да критикувате. По-разумно разпределяйте бюджета си.

     
 

Везни

Спокоен, тих ден, свързан с духовно обновление. Ще се предадете на спомени, философстване или просто ще помечтаете. Обърнете внимание на здравето. Силите и енергията ви не са безгранични.

     
 

Скорпион

Преди да преминете към изпълнението на нови проекти, трябва да се погрижите да създадете нова и стабилна структура. Внасянето на ред и хармония във вашето пространство е крайно наложително в този момент.

     
 

Стрелец

Философската ви настройка ще помогне да виждате по-ясно действителността и да я оцените подобаващо. Трудно ще откривате романтика през днешния ден. Ще усещате само рутината на всекидневието.

     
 

Козирог

Придържайте се към практическата полза във всяко нещо. Не се оставяйте да ви подвеждат, каквато е и в същност целта на някои хора. Не предприемайте нищо, което не е обмислено предварително много добре.

     
 

Водолей

Не сте застраховани от неприятности днес, но ще запазите състоянието на духа си въпреки трудностите. Добър момент да си направите равносметка. Вашата аура сега е силна и ще привлича вниманието на другия пол към вас.

     
 

Риби

Действайте според обстоятелствата. При разрешаването на въпроси се опитайте да призовете на помощ интуицията си, която ще ви подскаже вярното решение, защото вашите действия днес ще имат повече импулсивен характер.