Херо си избра помощниците в Лудогорец

Георги Чиликов, Петър Колев и Любомир Шейтанов ще бъдат в треньорския щаб

Считаният за нов старши треньор на Лудогорец Димитър Димитров избра кои да бъдат помощниците му при шампионите. Както вече стана ясно, Херо ще замени Георги Дерменджиев начело на "орлите". Ръководството на Лудогорец днес прие оставката на досегашния наставник и в началото на следващата седмица се очаква официално да назначи бургазлията.

Наставникът на Оборище (Панагюрище) Георги Чиликов ще влезе в екипа на Димитров. Той ще води за последно тима от Втора лига в събота при гостуването на Нефтохимик, след което ще се раздели със скромния клуб по взаимно съгласие. Освен Чиликов, помощник на Херо ще бъде и досегашният му асистент в Иртиш Петър Колев.

Очаква се в Лудогорец като треньор на вратарите да се завърне Любомир Шейтанов, един от най-добрите специалисти в тази област у нас.

Димитър Димитров ще даде днес пресконференция в Казахстан, а в събота ще се прибере в България. Той оставя Иртиш на четвърто място в местното първенство и след два изиграни кръга в турнира Лига Европа това лято.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен