Стоян Йорданов:ЦСКА трябва да заслужи титлата

Рано е да започваме с големите очаквания

Легендата на ЦСКА Стоян Йорданов говори пред "Тема Спорт" за представянето на "червените" от началото на сезона в Първа лига. За последно Йорданов работи на "Армията" през лятото на 2013-а г. Тогава той беше треньор на вратарите в щаба на Христо Стоичков.

"Не съм запознат с детайли от кухнята на отбора, но гледам редовно мачовете. Обичам да ходя и в Панчарево, където се радвам много на направеното през последната една година. Доста се говори, че ЦСКА ще се бори за титлата този сезон, и, разбира се, това трябва да е целта пред отбора. Струва ми се обаче, че е малко рано да започваме с големите очаквания. Нека да измине по-голяма част от първенството и тогава. На този етап ЦСКА не мисля, че е готов за първото място. Има какво да се желае, доста повече може да се очаква от играта на отбора. Но се надявам в следващите месеци ЦСКА да покаже на какво е способен и в края на сезона да заслужи титлата.

Мачовете със съперници като Септември и Витоша няма причина изобщо да ги коментираме. ЦСКА е задължен да печели с разлика такива двубои.

Продължавам да помагам на ЦСКА, малко по-рано през лятото доведох в школата едно българско момче, което е част от дубъла на австрийския Санкт Пьолтен. Засега не бе привлечен, но това може да стане през следващата година.

Ръководството на ЦСКА промени напълно ситуацията в клуба, която през последното десетилетие бе доста тежка. Желанието на шефовете да постигнат успехи е голямо и се надявам в най-скоро време да имат поводи за радост. Щастлив съм, че се намериха собственици, които мислят за базата и дейностите в Панчарево, говорят за дългосрочните намерения. Нека продължават по същия начин", каза Йорданов.