Дневен хороскоп - неделя, 20 август 2017

 

Овен

Денят ще има смесено влияние от положителни и негативни тенденции. Нужно е да преразгледате отново целите и приоритетите си. Време за компромиси, а в някои случаи ще трябва да се откажете от това, което преди сте считали за важно.

     
 

Телец

Денят ще повиши вашата възприемчивост, ще ви помогне да се фокусирате върху целите си, да създадете условия за зрели решения и добре обмислени действия. Ситуацията ще ви застави да действате в съгласие с родителският си дълг.

     
 

Близнаци

Възникващи проблем днес ще имат нужда от бързи решения. Не можете да противостоите на негативните тенденции на всички фронтове едновременно. Ако поискате помощ отстрани, скоро ще трябва да отвърнете със същото.

     
 

Рак

Днешната благосклонност на съдбата е съвсем обоснована. Отлично се справяте с поставените задачи. Чрез силната си безпогрешна интуиция усещате човека срещу себе си и умело подбирате действията си.

     
 

Лъв

Не може да се каже, че денят ще е много добър, но руслото, в което се развиват събитията ще бъде напълно приемливо. Позитивните тенденции леко набират скорост, но ще трябва да почакате, докато почувствате по-добрите резултати.

     
 

Дева

Много е важно да бъдете днес уважителни и добронамерени в личните отношения. Не се поддавайте на провокации, избягвайте спорове и размяна на упреци. Склонни сте да правите остри забележки, а на чуждите изказвания да се обиждате.

     
 

Везни

Енергичността днес не е вашата най-силна страна. Липсват ви перспективи за развитие. Идеите ви ще бъдат леко нереалистични, задръжка в получаването на информацията, лошо протичане на всяка интелектуална дейност.

     
 

Скорпион

Чрез полагане на малко усилия ще можете да завършите започнатото от преди. Отнасяйте се максимално отговорно към избора на целите си и средствата за достижението им. Не трябва да изпускате момента, ако съдбата ви подари малък шанс.

     
 

Стрелец

Не започвайте да се съмнявате в себе си. Денят подхожда за всякакви действия, съгласувани с вашите убеждения. Може да постигнете победа в някакъв аспект поради благоприятните влияния.

     
 

Козирог

Създавате впечатление на човек сериозен, спокоен и уверен в своите сили. Настроението ви може да се помрачи от разногласия с близкото обкръжение. Гледайте на всяка ситуация с повече разбиране и малко хумор.

     
 

Водолей

Негативните тенденции все още са в сила и съпротивлението срещу тях все още е трудно. Не са изключени разногласия с други хора. Намерете време повече за почивка и вътрешно възстановяване на силите, които сте похабили през седмицата.

     
 

Риби

Заемете активна позиция и сериозно пристъпете към изпълнение на набелязаното. Не се отклонявайте с други неща. Не се подчинявайте на никого освен на себе си и се съобразявайте с вашите собствени желания. Откажете се от излишна сантименталност.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

1. Забравете за всички причини, които ви карат да бъдете нещастни. Съсредоточете се върху това, което имате и намерете причините, които ви карат да бъдете щастливи.
2. Престанете да желаете тези неща, от които не се нуждаете. Не мислете за тяхната стойност, а за тяхната ценност.
3. Пуснете своите грешки. Не ги носете със себе си. Вместо това ги използвайте за стъпала, които водят към успеха.