Седмичен хороскоп за 21 - 27 август 2017

Хороскоп

20-08-2017, 17:18

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Дневен хороскоп - неделя, 20 август 2017

Слънчев календар - неделя, 20 август 2017

  Овен- Нещата вървят добре, но не искате да си го признаете.
Действително нещата можеше да бъдат и по-добре, но вместо да губите време за празни мечти, е добре да се направи нещо полезно. През седмицата ще работите много ползотворно. Към края й намалете малко темпото и направете една равносметка. Не бързайте да се хвърляте на нови проекти. Бизнес партньори може да ви обидят с недоверието си, но трябва да се отбележи, че си имат причина за това. В последно време не бяхте твърде последователни. Сега трябва да се погрижите да възстановите доверието във вас.
Благоприятни дни- 21
Неблагоприятни дни- 24, 25
     
  Телец- Изчакайте нещата да се решат от само себе си.
Седмица ще е сложна и трудна. Случващите се събития не веднъж ще ви поставят в безизходица. Няма да е лесно да се разберете с други хора - техните намерения са неясни и с противоречиви интереси, не съответстващи на вашите, плановете им ви изглеждат абсурдно. Проблеми в личния си живот виждате много, но повечето от тях са  измислени от вашето съзнание. Крайно време е да помислите за себе си. Решете как искате да се поглезите и се стремете да го направите. Необходимо е да се следи за здравето: то е уязвимо сега.
Благоприятни дни-  22, 23    
Неблагоприятни дни- 21, 26, 27

 

     
  Близнаци- Мокър от дъжд не се бои.
Основното нещо, което се изисква от вас е да подхванете правилната тактика през седмицата. След това всичко ще се нарежда почти магически, а вие само ще се чудите защо по-рано нищо не сте предприели. Много е важна интуицията, именно на нея ще разчитате и от нея ще се ръководите. В личния си живот бъдете по-малко ентусиазирани. Чувствайте се свободни да изхвърлите това, което не ви допада, не приемайте да носите на рамо тежестта, която е непосилна за вас. Звездите сами ще се погрижат да бъдете в точното време, на точното място и пленително да ви усмихнат.
Благоприятни дни - 21,24,25                   
Неблагоприятни дни- 22, 23
     
  Рак- Късметът ще е с вас.
Събитията през седмицата ще се развиват неравномерно, ще се сменят бързо и това ще пречи на вашия личен комфорт. Не малко емоционални сили ще бъдат хвърлени за напразни преживявания, съмнения, мечтания. Проблемите от делови характер е по-добре да не решавате сами, а да се доверите на подходящ съюзник. Правете планове с хора, които споделят интересите ви и дори ще могат да ви вдъхновят в нужния момент. В личния живот е малко вероятно да има сериозни промени.
Благоприятни дни- 22, 23, 26, 27
Неблагоприятни дни- 21, 24,25
     
 

Лъв- Седмицата ще е трудна и напрегната.
Вие искате да постигнете твърде много и то наведнъж, но малко мислите за това какви могат да бъдат последствията от действията ви. Вероятността за грешки е твърде висока. В очите на другите не изглеждате много добре: капризни, често груби и напълно лишени от съчувствие. Естествено, при тези обстоятелства да се говори за хармонична връзка даже не е необходимо. Полезно е да прекарате малко време със себе си просто, за да разберете какво точно се случва. Въпреки че вашето поведение сега трудно може да се нарече дружелюбно, пак сте привлекателни за другия пол. Именно любовта може да ви изведе от подтиснатото ви състояние.

Благоприятни дни- 24, 25                                
Неблагоприятни дни- 21, 26, 27

     
  Дева- В тази ситуация това е, което ви трябва.
Ефекта на негативните тенденции не е толкова силен, колкото изглежда на пръв поглед. Най-добрият начин да се избегнат сериозни проблеми е да се посветите на решението на второстепенните въпроси. Докато сте заети с дела, макар и не толкова важни, нищо значително няма да се случи, а сега това ви е нужно. С финансите ще се справяте безпогрешно и точно. Не е лоша седмица за решаване на лични проблеми, но ще трябва да се избегне предприемането на  някои важни стъпки под влияние на емоциите. Решете кое си струва и кое не, и как да действате по-нататък.
Благоприятни дни- 26, 27   
Неблагоприятни дни- 22, 23
     
  Везни- Затворете очи - очаква ви приятна изненада!
Разположението на планетите подсказа, че може да възникне симпатия, която ще предпочетете да задържите в тайна. Не е изключено това да бъде платонична или несподелена любов. Във всеки случай чувствата ви могат да бъдат много дълбоки. Друга възможност е тайно любовно приключение. Под влияние на желанието за приключения и експерименти може да предприемете невероятни неща. Не бързайте да правите финансови планове за бъдещето, а паричните въпроси решавайте съвместно с партньорите и съдружниците си.
Благоприятни дни- 21
Неблагоприятни дни- 24, 25
     
  Скорпион- За съжаление не всичко е толкова просто, колкото изглежда.
Вие сте мобилни и гъвкави, подвижни и физически,  и емоционално. Тази седмица е време за възможности, благоприятни условия за изпълнение на плановете ви и за действие. Но първият проблем е, че е трудно да се намерят съюзници, съмишленици и партньори, ритъмът на живот, на които да съвпадне с вашия. Вторият проблем - липсата на яснота в целите. Вие разсъждавате твърде общо, а ситуацията изисква конкретика. Така че отделете време да седнете и да помислите за това какво точно искате, как го искате. Колкото повече подробности и детайли уточните, толкова по-добре. Опитайте се да се държите малко по-сдържано, логично и предвидимо.
Благоприятни дни-  22, 23    
Неблагоприятни дни- 21, 26, 27
     
  Стрелец- Ще решите проблемите си чрез творчески подход.
Не всичко върви така, както бихте искали, но не се отчайвайте и щедро споделяйте с другите оптимизмът им. Именно благодарение на вас тази седмица няма да е толкова лоша за представителите на много други знаци на зодиака. От тези, които са прекалено натрапчиви, стойте далеч: зад повишения интерес към живота ви може да се крият лоши намерения. Не е необходимо да експериментирате и да сменяте работното си място. Ако обстоятелствата ви принуждават, бъдете много предпазливи и внимателни. Всяка малка грешка може да доведе до сериозни проблеми.
Благоприятни дни-  21, 24, 25                      
Неблагоприятни дни- 22, 23
     
  Козирог- Опитайте да се стегнете!
Седмица е по-скоро досадна, но като цяло е неутрална. Вие сте много разумни и затова ще можете да избегнете капаните, примките, изкушенията и съблазните. За изпълнение на професионалните планове ще трябва да привлечете нови партньори и да ги избирате без да бързате. Финансовите разходи трябва да се намалят. Физически сте в много добра форма: време за работа, спорт, да водите активен начин на живот. Но амбициозни планове е по-добре да не се градят. Вие сега се чувствате готови да премествате планини, но по-късно, когато енергията започва да намалява, ще стане ясно, че тя няма да ви достигне.
Благоприятни дни- 22, 23, 26, 27
Неблагоприятни дни- 21, 24,25
     
  Водолей- И кога всичко това ви е плашило?
Периодът може да се окаже леко стресиращ и напрегнат. Планове да претърпят промяна, бизнес партньори да нарушат споразумение и да предприемат действия, които да застрашат по-нататъшното развитие на вашите бизнес отношения. Недоброжелателите са готови да направят всичко, за да ви изкарат отговорни за всички злини на света. Неприятелите може да се обединят срещу вас в тайни коалиции. До средата на седмицата ще трябва да поемете контрола над ситуацията в свои ръце. Дори да използвате непопулярни мерки. Победителите, както знаете никой не ги съди, а вие имате всички шансове да сте такива.
Благоприятни дни-24,25                              
Неблагоприятни дни- 21, 26, 27
     
  Риби- Печални и меланхолични дни.
Началото на седмицата е почти депресиращо. По това време ще се скъсате от съмнение, безпокойство, несигурност по отношение на правилността на направен по-рано избор. В средата на седмицата трябва да бъдете внимателни:  по това време ще има едно събитие, което ще ви помогне да се раздвижат нещата, да се настроите по-положително. Просто трябва да се опитате да го видите навреме и да реагирате по подходящ и бърз начин. Пазете се от преумора. Края на седмицата ще бъде сравнително спокоен. Опитайте се да бъдете последователни в действията си.  
Благоприятни дни- 26, 27   
Неблагоприятни дни- 22, 23