Дневен хороскоп - събота, 26 август 2017

 

Овен

В този ден ви очакват приятни срещи, активна почивка. Ако сте в спор с половинката си, сега не е подходящо време за сдобряване. Бъдете внимателни и гледайте да не задълбочите още повече ситуацията. Избягвайте да нервничите, да говорите много и да изразходвате енергия.

     
 

Телец

Днес не мислете за работа или за разни поръчения. Почивните дни са чудесен шанс да си починете и да разпуснете. Възможни са непредвидени разходи, които ще затруднят още повече финансовите ви възможности. Бъдете емоционално по-сдържани.

     
 

Близнаци

Среща или обаждане по телефона могат да променят вашите дневни планове. Денят е подходящ за почивка и развлечения. Използвайте го по предназначение. Това ще възстанови хармонията ви със света и душевният ви мир.

     
 

Рак

Набелязали сте си разни задачи, които имате да свършите през почивните дни, но все едно нищо няма да се получи. Предстои да вземете някакво решение, от което зависи да се промени нещо в живота ви.

     
 

Лъв

Не сте в работно настроение, не се опитвайте да вършите сериозна работа. Възможни са някакви търкания в семейството поради материални причини. Днес е изключително подходящо за среща с приятели в нощен клуб.

     
 

Дева

 Гневът ви не трябва да разваля настроението ви, това на партньора ви и на всички около вас в този безоблачен ден. Използвайте деня за отдих и за възстановяване на сили ви, тъй като е идеалният момент за това.

     
 

Везни

Трудно разсънване ви очаква сутринта. През деня не може да отмените извършването на домашните дела даже много да сте изморени. Днес обаче ще се радвате на добро самочувствие и прекомерна самоувереност. 

     
 

Скорпион

Днешните обстоятелства са неблагоприятни за вас. Споровете, които възникват сякаш от нищото, могат да отровят и най-добрата връзка. Такива схватки носят мощен заряд от енергия, а такъв прилив от сили отдавна не сте чувствали.

     
 

Стрелец

В този ден проблеми от минало време ще напомнят за себе си и може да се наложи дори да преминете към решителни действия в някои случаи. У дома ви има голяма вероятност част от техниката да излезе извън строя, което не може да не ви разстрои.

     
 

Козирог

В този ден може да се похвалите с нарастване на ентусиазма ви и прилив на енергия. От вас зависи как и къде ще ги употребите или ще ги похабите. Приятно удоволствие ще се окаже обхождането и покупките в  някой Мол или магазините от големите вериги.

     
 

Водолей

Бихте могли да преживеете интересни неща в този ден. Ще има и елемент на изненада. Не е изключено да спечелите от тото или билет. Ако намерите основание да се откажете от някои домашни задължения, направете го.

     
 

Риби

Недоразуменията и споровете от предишните дни, сега лесно ще се решат. Ще намерите общ език с близките или познати хора и заслугата за това ще е изцяло ваша. Някои съзнателни разходи за семейни нужди няма да са съвсем основателни. Бъдете по-прагматични.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Избавете се от всякакви негативни влияния. Не можете да се надявате, че ще се чувствате добре, ако сте обкръжени от негативни хора. Бъдете с тези, които ви карат да разкривате най-добрите си качества, без да предизвикват във вас тревога, които ви карат да разцъфтявате.