Седмичен хороскоп за 28 август - 3 септември 2017

Хороскоп

27-08-2017, 18:31

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - неделя, 27 август 2017

Дневен хороскоп - неделя, 27 август 2017

  Овен - Вашите досиета Х.
При текущите астрологични тенденции не е лесно да се каже нещо твърдо определено и конкретно за вас. Често ще възникват нестабилни и непредвидими реакции от ваша страна, които ще дават различен наклон на събитията. Вашето аналитично “Аз” може да допусне сериозни грешки. Взаимоотношенията ви е възможно да претърпят изменения. Романтичните ви увлечения могат внезапно да се усложнят. Не се дръжте като примадони дори гордостта ви да е засегната от това, че се чувствате пренебрегнати.
Благоприятни дни- 29, 30.08; 02, 03.09
Неблагоприятни дни- 31.08.; 01.09.
     
  Телец - Невъзможно? Няма такава дума за вас.
Максимално използвайте положителните качества на своята индивидуалност - практичност и приспособимост. Теоретически ще съумеете да намерите начин да се справите с всяко положение. Не изказвайте гласно своите мисли и идеи, може да се срещнете с бурното съпротивление на околните. Не се надявайте, че ще бъдат благосклонни към вас или ще се съгласят на компромис. Преговорите ще останат в задънена улица. Ако все пак нещата минат безболезнено, считайте, че ви е провървяло. Най-доброто решение е да избягвате негативните моменти и негативно настроените хора.
Благоприятни дни- 31.08.; 01.09.
Неблагоприятни дни- 02, 03.09.
     
  Близнаци - Първо най-важните неща!
Седмицата ще се окаже удачна за мнозина. Първата й половина ще позволи максимално да използвате интуицията си. Планетите ще помагат в посока увеличаване на вашата популярност, известност или завоюване на по-голям авторитет благодарение на интелектуалните ви способности. Отговорните решения взети в този период ще се окажат твърде ефективни. У вас ще се появят нови идеи, нови планове, нови перспективи. Избягвайте необмислените и компрометиращи постъпки и действия.
Благоприятни дни- 02, 03.09.
Неблагоприятни дни- 29, 30.08;
     
  Рак- Въображението е най-високото хвърчило, което можеш да пуснеш.
Трудно ще може да се каже, че сте последователни в действията си. Често ще говорите едно, а ще правите друго. Вашите чувства може да влошат отношенията ви с колегите. Допълнителна причина за това ще станат неизпълнените обещания. Личната ви неприязън ще попречи на обективната ви преценка за събитията. Ще бъдете принудени да изтърпите компанията на неприятен събеседник. Бъдете внимателни към здравето.
Благоприятни дни- 28.08.
Неблагоприятни дни- 31.08.; 01.09.
     
  Лъв - Към всичко това прибавете и малко настроение.
Събитията през седмицата могат да внесат някакви изменения във вашите планове. Ако неочаквано се появи ново предложение или допълнителна работа, добре е да не отказвате. Първата половина на периода ще се окаже по-успешна. Благоприятни са тенденциите за тези, които работят в сферата на информатиката и връзките, но все пак ретроградният Меркурий може да пообърка малко нещата. Постарайте се колкото можете повече работа да свършите, защото в по-късен етап ще бъде значително по-трудно.
Благоприятни дни- 02, 03.09.
Неблагоприятни дни- 29, 30.08
     
  Дева - Това, което ще вдъхновява другите, ще бъде скучно за вас.
Уравновесени трудно ще останете. Ще сте предразположени повече към спорове, конфликти, нетърпимост. Поведението ви ще бъде непредсказуемо във всичко - от работата до отношенията с близките. Ще бъдете по-взискателни към околните и ще ви възмущава чуждия стремеж към лидерство. Съперничеството, което ще показват някои ваши колеги или бизнес партньори, ще ви хвърли в безпокойство. Заедно с всичко това, постоянно ще има вмешателство във вашия живот от страна на други хора.
Благоприятни дни- 27, 28, 31.08.; 01.09.
Неблагоприятни дни- 29, 30.08.
     
  Везни - Пази се сам, за да те пази и Бог.
Вашият таен живот може да протече твърде наситено и бурно. Това може да засегне бюджета ви. Внимавайте, ако се впускате в нови авантюри и приключения и се погрижeте за физическата си и финансовата безопасност. Бъдете внимателни към здравето и по-конкретно се пазете от простудните заболявания. Помагайки на други, можете да навредите на себе си. Не е изключено да се срещнете с разочарования, клевета или напразни обещания. Избягвайте да се доверявате на кого да е, така няма да станете жертва на мошеници.
Благоприятни дни- 29, 30.08; 02, 03.09
Неблагоприятни дни- 31.08.; 01.09.
     
  Скорпион - Добрата комедия заслужава продължение.
В отношенията с другите ще станете по-подозрителни и меркантилни. Лесно ще  манипулирате своите жертви. Ще се възползвате от чуждите възможности и ще се домогвате до ползата, която може да извлечете от тях. Старайте се да балансирате вашия бюджет. Бъдете по-малко разточителни и съкратете разходите си за развлечения. През втората половина на седмицата избягвайте всякакви прояви на егоизъм както в личните, така и в деловите отношения. Покажете внимание към партньора си, това може да укрепи връзката ви.
Благоприятни дни- 31.08.; 01.09.
Неблагоприятни дни- 02, 03.09.
     
  Стрелец - Не става само с желание, трябва и акъл.
Вашата работа ще бъде изключително ефективна, но за това е нужно да се концентрирате върху главното. Ще успеете да задвижите основните си планове. Старайте се да не попадате в конфликтни ситуации, не допускайте излишно напрежение. Заемете се с уреждане на домашните дела. Там няма да имате никакви ограничения.  Ретроградния Меркурий обаче ще бъде като прът в колелата, ако решите да започнете ново дело, да тръгнете на път, да смените работата си или да оправяте отношенията си. Втората половина на периода ще е по-лека.
Благоприятни дни- 02, 03.09.
Неблагоприятни дни- 29, 30.08.
     
  Козирог - Ще ви завърти вихърът на неотложните дела.
Ето един от периодите, когато ще е трудно да избегнете свръхнапрежението. Ще положите не малко усилия през седмицата, за да не се нарушат плановете ви. Тези дни ще усетите допълнителни лостове в ръцете си, но не се престаравайте. Ще има кой да ви напомни за дадените ви и неизпълнени обещания. Доколкото е по силите ви, опитайте да се справите с поетите ангажименти. Вниманието ви ще бъде отвлечено от обичайните битови въпроси. Интуицията ще ви помогне да се справите с по-сложните проблеми. Пазете се от ответен удар на опонентите си.
Благоприятни дни- 28.08.
Неблагоприятни дни- 31.08.; 01.09.
     
  Водолей - Вие сте играчи без видими преимущества.
Почти всички ваши усилия ще бъдат плодотворни. В някои случаи даже ще бъдат възнаградени с материални придобивки. Разговор на чаша кафе може да ви доведе до неочаквани идеи. Обкръжете своите партньори /лични или бизнес/ с ласкавост и грижи, и ще видите как всичко ще се преобрази наоколо. Вие също ще получите знак за внимание от някого, но съвсем друг е въпросът дали това ще ви впечатли особено. В личния живот са възможни обрати. Миналото ще ви следва по петите и почти ще ви настигне.
Благоприятни дни- 02, 03.09.
Неблагоприятни дни- 29, 30.08
     
  Риби - Гледайте на новия период с надежда!
Личните ви отношения ще са важна тема и през тази седмица. Ще се ползвате с успех сред противоположния пол, вероятно ще има нови запознанства, любовни срещи. В партньорските отношения ще почувствате нарастване на близостта и общото помежду ви, чувствата ви ще укрепнат и ще се усилят. Не са изключени сложни отношения с роднини. Планетите ви съветват да не провокирате конфликти сега. Старайте се също да не допускате роднинска намеса във връзките си. Вашето честолюбие често ще бъде съчетано с песимистичен поглед към живота.
Благоприятни дни- 27, 28, 31.08.; 01.09.
Неблагоприятни дни- 29, 30.08.