Цветанов на посещение в община Велинград

Той ще бъде придружаван от Димитър Гечев и Найден Шопов

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети община Велинград. Той ще бъде придружаван от народния представител от 13 МИР Димитър Гечев и областния координатор на ПП ГЕРБ Пазарджик Найден Шопов.

От 9.45 Цветанов ще се срещне с жители на село Кръстава, за да се запознае с мението им по проекта за изграждане на мина за добив на волфрам, която ще бъде в непосредствена близост до населеното място. Предвижда се още Цветанов да се запозне с реализацията на проекти за ремонт на три улици и изграждане на нов водопровод.

От 11.00 в село Драгиново Цветан Цветанов ще се срещне с колектива на Целодневна детска градина „Пролет“, с граждани, членове и симпатизанти на ГЕРБ. Предстои изграждане на нова сграда на детската градина на стойност 1 620 000 лв., отпуснати с решение на МС в края на месец юли.

От 12.00 часа, в голямата зала на Община Велинград, председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията, заедно с министъра на околната среда и водите Нено Димов и директора на РИОСВ Пазарджик Костадин Гешев ще се срещнат с граждани, синдикати, представители на браншови организации от сферата на туризма и неправителствени организации, за да обсъдят проекта за разработване на волфрамова мина „Грънчарица“.