Гледат отново мярката на Тодор, ударил незрящи в Несебър

Крими

04-09-2017, 11:49

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Нападналият незрящи в Несебър е посещавал психиатър

През юли той беше пуснат под "домашен арест"

Окръжен съд – Бургас ще гледа днес мярка за неотклонение спрямо Тодор Н., привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 325, ал. 3, вр. ал. 2, вр. ал. 1 от НК. Производството е образувано по искане за изменение на взетата мярка за неотклонение от страна на обвиняемия и неговия защитник. 

Припомняме, че Тодор Н. е привлечен като обвиняем за това, че през юли в Несебър, при управление на лек автомобил извършил непристойни действия, нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като блъснал незряща пешеходка А. Б. и  нанесъл удар с дланта на ръката си в областта на главата на друг пешеходец  Е. Х., като скочил в движение и оставил без непрекъснат контрол при включен двигател управлявания от него автомобил.

Районен съд – Несебър с определение от юли взе първоначална мярка за неотклонение „Гаранция” спрямо Тодор Н. Въззивната инстанция, Окръжен съд – Бургас, определи да бъде изменена така взетата мярка за неотклонение спрямо обвиняемия в „Домашен арест“. В съдебно заседание от 28 август, Районен съд – Несебър остави без уважение молбата на Тодор Н. за изменение на взетата му мярка за неотклонение „Домашен арест” в по-лека такава.