Турнир по плажен волейбол на бул. "Дондуков"

Животът

12-09-2017, 07:06

Снимка:

wikipedia

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ев. Крусев: Ремонтът на "Дондуков" ще приключи в срок

В участъка между ул. „Сердика“ и ул. „Веслец“ вече е изградено истинско волейболно игрище

Футболната легенда Димитър Пенев-Пената и звездата на театралната сцена Христо Мутафчиев са новите треньори по плажен волейбол на БулевАРТ. Двамата приеха да ръководят спортните отбори, които ще премерят сили днес от 17.00 до 22.00 часа на бул. „Княз Ал. Дондуков“ като част от събитието „БулевАРТ- Плажен волейбол“, предаде Столична община.

В участъка между ул. „Сердика“ и ул. „Веслец“ вече е изградено истинско волейболно игрище, за което са доставени близо 180 тона пясък. Там първи ще премерят сили юношите от столичните отбори по волейбол. Състезанието за тях е от 14.00 до 17.00 часа. А в 17.00 ч на терена излизат отборите на Кмета, Бизнеса, Любителите и на Звездите. В състезанието ще се включат и граждани, които обичат волейбола и се записаха за турнирите.

Сред състезателите са спортни легенди като Борислав Кисьов, Найден Найденов, Евгени Иванов-Пушката, Димо Тонев, националните състезателки по плажен волейбол, кметовете на районите Изгрев, Студентски, Илинден, представители на общинската и държавната администрация като Владимир Данаилов, изпълнителен директор на СОАПИ, Христиан Петров, директор на Центъра за градска мобилност, Стамен Янев, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции, Димитър Маргаритор, председател на Комисията за защита на потребителите, представители на бизнеса като Димитър Тодоранов, екипът на компанията HILL и други.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен