Преди „Лудогорец“ – „Берое“

Спорт

01-10-2017, 10:19

Снимка:

beroe.bg

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Лудогорец взе важна точка в Истанбул

„Берое“ срещу „Лудогорец“ за Купата

На стадион „Лудогорец Арена“ в Разград от 20:00 ч.

Тази вечер, „Берое“ излиза в мач от XI кръг на Първа професионална лига срещу „Лудогорец“. Двубоят е на стадион „Лудогорец Арена“ в Разград от 20:00 ч. Главен арбитър на срещата е Волен Чинков от София.

В лагера на „Берое“ няма контузени или наказани футболисти. Здравословни проблеми имаха Матеус Леони и Драгош Фиртулеску, които обаче попаднаха в групата за двубоя, но ще бъдат под въпрос до последно.

Ето групата на „зелените“ за мача: Душан Перниш, Михаил Михайлов, Веселин Пенев, Георги Динков, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Иван Иванов, Павел Виданов, Антон Карачанаков, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Кохей Като, Мартин Райнов, Мартин Камбуров, Драгош Фиртулеску, Серджио Негрут, Марко Адамович и Карлос Охене.

Преди изиграването на двубоя „Берое“ се намира на 5 място в класирането с актив от 17 т., а съперникът в утрешния мач е на 2 място с 24 пункта.

Волен Чинков от София е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Димитър Русев  и Мирослав Иванов. Допълнителни асистент-рефери са Стефан Апостолов и Стефан Павлов, а четвърти съдия е Велислав Миленков. Делегат на БФС е Димитър Димитров от Русе, а Мартин Богдев от Бургас ще оцени работата на съдийството.

В историята на най-високото ниво на българския футбол „Берое“ е надделявал над „Лудогорец“ 2 пъти, а 10 са победите на сметката на „орлите“. 4 са двубоите завършили без победител, а головата разлика е 8:28 в полза на „Лудогорец“. 8 са срещите в Разград, където „Берое“ имат 1 победа, „Лудогорец“ 5, а равенствата са 2.

Двата тима се паднаха един срещу друг и за Купата на България. Двубоят от осминафиналите на надпреварата ще се играе между 24 и 26 октомври, отново в Разград. Победителят ще бъде определен в една среща.

Източник: Берое