Дневен хороскоп - четвъртък, 5 октомври 2017

 

Овен

Днес ще бъдете склонни да отивате от едната крайност в другата. Нужно е да контролирате горещия си темперамент. Главното е да не „кипвате”, а скоро всичко ще се успокои и нареди както трябва.

     
 

Телец

Вашите планове са интересни, но малко трудно ще можете да ги реализирате. Добре ще е да сте подготвени за това. Към средата на деня ще ви обхване особено емоционално състояние.

     
 

Близнаци

През деня настроението ви ще бъде не съвсем делово. В този период не се нагърбвайте с дълговременни и сложни задачи. Напълно достатъчни са кратките задачи, които лесно могат да се изпълнят.

     
 

Рак

Ще е необходимо да се приспособите към обстоятелствата.  Настроението ви ще бъде нестабилно, ще усетите умора и възможни проблеми със здравето. На мнозина ще им се прииска да бъдат сами и оставени на спокойствие.

     
 

Лъв

Прекарайте деня спокойно, не хабете много физически сили, защото трудно ще ги възстановите след това. Вашата енергия повече подхожда за довършване на започнати дела, отколкото за нови начинания. Възможни проблеми с личните връзки.

     
 

Дева

Важен фактор през днешния ден може да бъдат планираните и добре премислени действия. В работата и бизнеса са възможни конфликти и недоразумения. Не е времето, когато от своята гледна точка може да се основавате на не проверени факти.

     
 

Везни

Вселената днес ще ви съдейства. През целия ден ще бъдете в добро настроение и благоразположение по непонятни за другите, а може би и на самите вас причини. Просто се наслаждавайте и радвайте на живота, сега ви се е паднало.

     
 

Скорпион

Не се отдръпвайте от настоящето. Постарайте се да изхвърлите негативните мисли от главата си. Успокойте своите чувства и  само така ще можете да придобиете реален поглед върху действителността. Възможно е нещо странично да ви подтикне към определени действия.

     
 

Стрелец

Нужно е да си изберете посока на действие и да я следвате като пътеводна светлина. Ако има желание от ваша страна, бихте могли да прекарате част от времето си в добра компания. В живота винаги има място за хубави поводи.

     
 

Козирог

Днес ще получите важен съвет от някого. Обезателно го вземете под внимание. Не правете нищо излишно и се доверете на мъдростта на тези, които са редом до вас. Вашата разсеяност и невнимание могат да ви докарат беди.

     
 

Водолей

Възможно е днес да не ви провърви кой знае колко. Нещо може да ви изненада не особено приятно. Склонни сте да вземате решения, които в последствие може да се окажат неправилни. Избягвайте излишните финансови разходи.

     
 

Риби

Не споделяте своите чувства на всеки. Има хора около вас, които са готови да се възползват от всяка една ситуация. Необходимо да пазите самообладание. Пред вас има два пътя. Трудно ви е да прецените кой е верният, по който трябва да поемете напред.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Нашият вътрешен изкусител се активира, така че може да срещнете много изкушения в различни области. Съществува опасност да станете лесно податливи на чужди влияния, отпуснати, мързеливи, защото отслабва самоконтролът върху поведението и инстинктите могат да се проявяват напълно. Има вероятност под тяхно влияние да се извършват всякакви глупости, но помнете: последствията могат да бъдат много негативни.

Съветите за днес са:

Запазвайте самообладание!
Бъдете търпеливи!
Не се поддавайте на провокации!
Водете разговори на неутрални теми, тъй като има опасност от лесно възникване на спорове.