Програма на ДЮШ за уикенда

Талантите на „зелено-белите“ ще изиграят общо 10 мача

Ново силно представяне ще опитат да запишат през този уикенд отборите от Академията на „Берое“. Талантите на „зелено-белите“ ще изиграят общо 10 мача, като седем от тях ще бъдат у дома.

Първи на терена излизат „Берое“ U14. Утре в 10 ч. на Изкуствения терен над стадион „Берое“ тимът на наставника Радостин Александров излиза срещу „Чирпан“ в среща от третия кръг на Областното първенство.

Час по-късно – в 11 ч. на Спортна база „Берое“ отборът до 15 години приема „Ботев“ (Пловдив) в дербито на 5 кръг от Елитната група. До този момент и двата тима имат по четири победи от началото на сезона и са на първо и второ място във временното класиране.

В 12 ч. в София на стадион „Славия“ „Берое“ U19 излиза срещу домакините в среща от 9 кръг на първенството. В предишния кръг тимът на наставника Иван Гаджев спечели с 5:0 у дома срещу „Ботев“ (Враца), а „Славия“ отстъпи с 1:3 при гостуването на „Черно море“. „Берое“ е на 9 място в класирането на Елитната група с 12 точки, а „Славия“ е на 12-то с четири точки по-малко.

В същия час – 12 – на Изкуствения терен над стадион „Берое“ в Стара Загора „Берое“ 2005 посреща АФК „Хасково“ в мач номер 3 от Областното първенство на подготвителната група – деца. Другият тим от Академията в шампионата – „Берое“ 2006 пък е гост на „Сините камъни“. Мачът започва в 12 ч. в Сливен. И двата тима на старозагорци имат по две победи от началото на сезона.

В неделя от 10 ч. „Берое“ U16 ще изиграе вторият си мач в Областното първенство. Момчетата на Атанас Рибарски почиваха миналата седмица, а в този кръг приемат „Загорец“ (Нова Загора). Срещата ще се играе на Спортна база „Берое“. В същия час започват двубоите на „Берое“ 2007 и „Берое“ 2008 в първенството на Футбол 7. В 13:30 ч. „Берое“ 2007 ще изиграе и третия си мач от първенството на Футбол 9.

Уикендът приключва с мача на „Берое“ U17. Тимът на наставника Тодор Станев излиза в 15:30 ч. срещу „Сокол“ (Марково) в среща от 9 кръг на първенството от Елитната група до 17 г.

Източник: beroe.bg