Слънчев календар - четвъртък, 12 октомври 2017

26 слънчев ден – Свързан е с Процъфтяването и изобилието. Ден за придобивките и подаръците. 

Тотем –  Бялата Мечка, символ на здраве, изобилие и процъфтяване.
Благоприятен ден за покупки. Може да купувате колкото може повече и това, което ви привлича окото. Купувайте дрехи, вещи за дома, храна. Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост на вас и на другите и тогава над вас ще се изсипе благодат за целия месец, но не да подарите какво да е, а нещо, за което отдавна са мечтали и много ще се зарадват. Мъжете обезателно трябва да направят подарък на жените, да им се възхищават и радват. Съпрузите да дадат не само своето благоразположение, но и да зарадват своите съпруги също с някое подаръче, което да ги ощастливи. Нека да е малък, но полезен подарък. Ден за сериозни мероприятия, подписване на делови книжа, за обработка на земята. Поканете гости. Не си отказвайте нищо в този ден. Каквото ви хареса – вземайте го – то ви принадлежи. Не трябва да са ви чужди всички земни радости, нищо човешко да не ви е чуждо. Правете всичко по желание и от сърце.
Може да пътувате по работа или за развлечение. Ако пътувате с кола и тя не е изправна или не запали от първия път, значи тя иска да остане на място. По-добре пътувайте с обществен транспорт, тъй като може да попаднете в инцидент. При това може да не е днес, а примерно след два дена. За любов денят не е много добър. Избягвайте съпружеските контакти. Благоприятно е само при зачатие на дете.
Диета – В този ден може да се яде всичко. Най-благоприятни са млечните продукти.
Облекло –  Добре е да се облечете в нови дрехи. Препоръчителни са златисти, бели и червени цветове. Избягвайте черни, сини и лилави тонове. Подходящо е да носите много бижута, камъни, пръстени. Жените трябва да се покажат в пълният си блясък и да може мъжете да им се радват и възхищават. Трябва да сме красиви в този ден, а не мръсни. Подходящо е да носите бял ахат, халцедон.
Знамения – Ако излезете от къщи и първият човек, когото срещнете е с пълни чанти, торби – приемете го като знак за скорошни придобивки и благосъстояние. Ако срещнете човек с празни чанти – трудности и изпитания в близко време. Ако нещо падне или се загуби още сутринта – знак, че ще пропуснете нещо в този ден. Не е добре да изтървете пари.
Да намерите пръстен или полускъпоценен камък – знак за това, че скоро ще си намерите компания.
Сънища – Хубаво е да имате много сънища. Всички сънища в този ден са свързани с имуществото. Да сънувате, че подстригвате косите си – знак за загуба и кражба. Пътуване или смяна на дома – начало на ново дело. Да се миете с вода – знак за клюки и измами.   
Числа на деня – 26, 52, 93Снимка на Деня

Щрихи от Плевен