Наградиха победителите във фотоконкурса „Защото ме е грижа“

Мисия Пловдив

13-10-2017, 08:00

Снимка:

район „Централен”

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Район Централен обявява фотоконкурс на тема Защото ме е грижа

Домакин на събитието беше централната изложбената зала на „Градска художествена галерия“

Официалното награждаване на всички участници и победители във фотоконкурса на район „Цетрален“ на тема „Защото ме е грижа“ се състоя  миналата вечер. Домакин на събитието беше централната изложбената зала на „Градска художествена галерия“. Над 80 гости, сред които служители на Община „Пловдив“, районната администрация, заместник-кметове, представители на медиите, участници в конкурса и техните близки се събраха, за да видят печелившите снимки и да поздравят победителите.

„Изключително съм благодарен на всички, които проявиха интерес към конкурса на район „Централен“ и се надявам да успеем да задържим вниманието на младите хора и през следващите години.“, коментира г-н Стаменов, който връчи грамоти и награди на победителите от 1-во, 2-ро и двете 3-ти места. Те получиха ваучери за велоаксесоари, а поощрителните награди са под формата на ваучери за книги. Заместник-кметовете Веселин Козарев и Деница Чингарова раздадоха грамоти за участие. Гост на събитието беше и фотографът Тодор Ненов, който е част от журито в конкурса.

След награждаването участници и гости се снимаха с Георги Стаменов, който използва повода да поздрави и колегите си по повод Деня на българската община, с който съвпадна награждаването.

Фотоконкурсът на тема „Защото ме е грижа“ е част от програмата по случай Европейската седмица на мобилността 2017г. Район „Централен“ получи над 60 фотографии от 20 участници в конкурса. Срокът за кандидастване приключи в края на септември 2017г.