Актрисата Роуз Макгоуън обвини Харви Уайнстийн, че я е изнасилил

Свят

13-10-2017, 18:57

Снимка:

youtube.com/ кадър

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Скандалът с продуцента Харви Уайнстийн се разраства

Уайнстийн - в разговор с папараци заяви, че се нуждае от помощ

Актрисата Роуз Макгоуън обвини публично продуцента Харви Уайнстийн, че я е изнасилил. В Туитър тя написа още, че един от директорите на Амазон Студиос, което разпространява телевизионна продукция, е пренебрегнал думите. Американската и британската полиция започват разследване по жалби срещу Уайнстийн.
Актрисата Роуз Макгоуън написа в Туитър, че е изнасилена от Х. У. и обвини Рой Прайс - директор на Амазон Студиос, че е отказал да ѝ повярва. Той заявил, че няма доказаталества. Прайс е изпратен в принудителен отпуск, започнала е проверка на случая. А към списъка с 30-те имена на актриси, които твърдят, че са получавали непристойни предложения от Харви Уайнстийн се прибавят още и още имена. Холивуд реагира противоречиво на казуса.
Джейн Фонда, актриса: "Слава Богу, че вече се заговори за това. И Холивуд не е уникален в това отношение - съвсем нормално е по света, във всички сфери - бизнес, политика, присъщо е на много мъже и е като епидемия. И е много важно, че всички тези жени са достатъчно смели, за да говорят."
Тайн Дейли, актриса: "Разочарована съм, че хората се преструват, че това е нещо изключително ново и невероятно - О, какъв шок! Хайде де! Има огромна доза лицемерие в момента и е много трудно да се прецени кои са добрите и кои лошите."
В защита на Харви Уайнстийн се изказа режисьорът Оливър Стоун. Според него, в момента на Уайнстийн никак не му е леко и трябва да се дочака реакция на съда. Самият Уайнстийн - в разговор с папараци заяви, че се нуждае от помощ.

Харви Уайнстийн: НЕ СЕ СПРАВЯМ ДОБРЕ, НО СЕ ОПИТВАМ... ТРЯБВА МИ ПОМОЩ. ЗНАЕТЕ ЛИ, ВСИЧКИ ПРАВИМ ГРЕШКИ... ВТОРИ ШАНС... НАДЯВАМ СЕ...
Освен САЩ, И Великобритания започва разследване срещу Харви У. за сексуално посегателство, извършено край Лондон, около 1980 година. И в двата случая имената на пострадалите не се съобщават.