Цв. Цветанов с обръщение към ЖГЕРБ

Работата ви отваря ветрилото на политическите намерения във всички сфери

Зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов проведе среща с Националния изпълнителен съвет на Жени ГЕРБ късно снощи. Цветанов поздрави дамите за тяхната инициативност и им пожела да продължават в същия дух, предаде пресслужбата на ГЕРБ.

„Вашата мащабна работа разтваря ветрилото на политическите намерения във всички сфери на живота“, отбеляза той и допълни, че за партията е важно да работи двигателят на инициативността и да се разчита на добре структурираната и повсеместна работа на женската организация.

„Националната ви инициатива към българското малцинство в Албания ще покаже дълбочината на политическата осъзнатост на членовете ни. Ще направи стъпката към конкретното приобщаване на страните от Западни Балкани. Ще даде демократичната заявка за намирането на общ път на развитие и ще свърже още по-силно нашето българско малцинство там с дома тук“, каза още зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Водеща идея в работата на организацията ни е утвърждаването на умереността като начин на поведение и намирането на добрия баланс в мислите, начина на живот, действията и политиките ни. Голямата роля на Жени ГЕРБ е, използвайки изконните женски умения, житейски ценности и толерантни ролеви модели – да утвърждава десните политически възгледи и политиката на най-успешната дясна народна партия в България ГЕРБ“, заяви от своя страна председателят на ЖГЕРБ Ирена Соколова.

В рамките на срещата снощи бяха поставени във фокус предстоящите събития на организацията до края на годината, както и анализ на проведените до момента отчетни събрания на Областните клубове на Жени ГЕРБ в страната. Участниците в дискусията споделиха тревогата си от наводненията в Бургаско.

Членът на НИС на Жени ГЕРБ Антоанета Събкова, която е родом от Бургас, запозна присъстващите с цялата активност на организацията в морския град, която подпомага и щаба за действия при кризи. Бе взето решение всички инициативи на Жени ГЕРБ в областта да са насочени към оказването на помощ на пострадалите от бедствието.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"