Безплатна техническа проверка на автомобилите за Зима 2017 в Казанлък

По време на традиционната кампания на СБА до 11 ноември

От 1 до 11 ноември всички казанлъшки шофьори ще могат напълно безплатно да проверят техническото състояние, светлините и гумите на своите автомобили преди началото на зимния сезон в пункта на Съюза на българските автомобилисти (СБА) в Казанлък. Акция Зима 2017 на СБА вклчюва безплатна проверка и реглаж на фарове в допълнение с консултации за чистачки, грайфери и течности.

Традиционната кампания на СБА обхваща всички пунктове  в страната и е част от мащабната Акция Зима на Пътна полиция в партньорство с ИА „Автомобилна администрация“, АПИ и БЧК.

Акцията на СБА за безплатни прегледи на техническата изправност обхваща всички шофьори, независимо дали членуват или не  в СБА. А  клубното членство в СБА има и още много предимства за водачите на автомобили – предоставяни чрез абонаментните членски карти  на СБА, от които вече стотици казанлъчани се възползваха и продължават.

СБА -  Казанлък напомня на своите настоящи и бъдещи членове, че с абонаментните членски карти на Съюза, можете целогодишно да ползвате БЕЗПЛАТНА ПЪТНА ПОМОЩ и редица други услуги, в цялата страна, а също и в чужбина.  Картите предлагат също и намаления за предстоящите най-масови през есента Годишни технически прегледи, в СБА можете да ползвате намаления и при подновяване на застраховките Гражданска отговорност за новата година.

Всички карти, от най-икономичната, на цена 35 лв. за година предоставят услуги, с които ще спестите многократно главоболия и пари, ако ви споходят на пътя. При това като член на СБА може да се възползвате денонощно и многократно от услугите:

• Безплатна пътна помощ и транспорт в България с неограничен брой повиквания
• Безплатен ремонт на пътя до 30 мин.
• Безплатно подаване на ток
• Безплатна смяна на спукана гума
• Безплатен ГТП – за членска карта Сребърна + (50 лв.) и Златна (99 лв.)
• Безплатна пътна помощ  в Европа – за членовете със Златна карта (99 лв.)
• Отстъпка от 5 ст. на литър за гориво в бензиностанциите на Лукойл
• Безплатна пътна информация
• Намаления на автосервизни услуги, хотели и др.

Денонощната пътна помощ на СБА е на тел.146, достъпен от всички мобилни телефони.Безплатен ГТП преглед или намаление на половина от цената за прегледа в СБА ви осигуряват и някои видове застраховки Гражданска отговорност, които може да сключите в офиса на СБА – Казанлък.

В СБА – Казанлък се издават и Международни книжки – свидетелства за автомобила и за шофьора, които са задължителни при шофиране в страните извън Европейския съюз. За издаването на тези международни свидетелства е лицензиран само СБА.

Може да се запознаете подробно с още от услугите на Съюза на българските автомобилисти на страницата на СБА – Казанлък,
 ул.” Козлодуй” 95, тел.:  0431/6 44 73, 089 555 8635