Уникалният нов WHITE BAR – STAR отвори врати с грандиозно парти

Този път бяха надминати всички очаквания

Няма пловдивчанин, който да не знае White bar. Заведението е емблематично за града и е едно от най-предпочитаните места за спокойни срещи през деня и весели партита вечер.
Ето че дойде моментът, в който легендата White bar отвори врати  на нов адрес с грандиозно парти и събра своите верни клиенти и приятели на звездно откриване.
С чаша елитно вино, поднесено от усмихнати красиви дами, гостите с интерес разгледаха интериора на заведението.
Този път бяха надминати всички очаквания.
Още от входа уютът и топлата атмосфера прави уникално впечатление.
Невероятният интериор е дело на известната българска дизайнерка Снежана Ганева, която е завършила и практикува основно във Великобритания. Не случайно първите посетители го нарекоха "новото бижу на града".
След това започна партито. За него се погрижиха плеяда от музиканти и изпълнители, които подлудиха гостите до ранни зори.
Верни на традицията White bar продължава всяка вечер да ви забавлява с различни тематични партита, но този път вдига още по-високо летвата в стремежа си да задоволи и най-взискателните си гости по отношение на хранене и напитки. Тенденцията е да развие екологични предложения в блюдата, специална грижа за вегетарианците, като разбира се не пренебрегва всички останали.
С две думи, с грижа за всичко и всички - хубаво хапване, страхотни коктейли и невероятно настроение!
И ако още се чудите с какво да заместите скучната атмосфера в повечето пловдивски заведения, то правилният адрес за Вас е центъра на Пловдив, а мястото, което ще ви чака там и където ще се погрижат за вас и приятното ви прекарване подобаващо – е White bar.

Публикувахте от White Bar в 5 ноември 2017 г.