Жени ГЕРБ – Стара Загора с временно изпълняващ председател

Събранието на ЖГЕРБ с отчет за инициативите и каузите

Дами от Стара Загора, Казанлък, Раднево и Чирпан проведоха снощи свое отчетно събрание, на което се обединиха около предложението досегашният областен организационен секретар Росица Копривчина да бъде и временно изпълняващ председател на Жени ГЕРБ в Старозагорско.

„Догодина ни предстои да проведем отчетно-изборно събрание за областно и общински ръководства на нашата структура. При нас от доста време няма председател, след внезапната загуба на Мариана Кръстева, но при провеждане на събрание на националното ръководство на Жени ГЕРБ, взехме решение да не бъде избиран сега нов ръководител, а да бъде обявен временно изпълняващ тези функции“, това обяви по време на срещата на дамите Нели Калнева, която е член на Националния изпълнителен съвет на Жени ГЕРБ. „Предложението, което направихме пред националното ръководство на Росица Копривчина е един наистина добър избор, тъй като това е човекът,  най-запознат с дейностите, които ни предстоят, както и с цялостната организация на работата ни“, допълни Калнева.

Събранието на ЖГЕРБ – Стара Загора продължи с отчет за инициативите и каузите, които дамите са подкрепяли в областта, както и с обсъждане на нови кампании. Стана ясно и че предстои съвместна областна инициатива на дамската структура. „Ключовата дума ще бъде „умереност“. Идеята е да проведем среща между представители на нашата структура, бизнеса и други съсловни организации, за да поговорим  за умереността не само в политика, но и в ежедневието ни. Конфронтациите не водят до никъде, виждаме това и в действията на нашите опоненти“, допълни още Нели Калнева.

За изминалата година, женската част от партията в областта е провела десетки благотворителни и информационни кампании, показа презентацията с отчета на дейностите. Росица Копривчина обобщи, че дамската структура продължава да бъде част от инициативите и на МГЕРБ, и на Предприемачи. „Общата ни работа цели не само да достигаме до по-широка публика, но и да бъдем максимално полезни на нашите съграждани“, подчерта тя.