Четири победи за ДЮШ през уикенда

С тим, воден от наставника Радостин Александров

Четири победи записаха през уикенда отборите от Академията на „Берое“.

Най-резултатният успех бе на сметката на „Берое“ 2004. Тимът, воден от наставника Радостин Александров се наложи с 14:0 над „ФК Тунджа“ (Ягода) в среща от 10-тя кръг на Областното първенство при децата. Четири от попаденията бяха дело на Монир Ал Бадарин, по два гола отбелязаха Симеон Германов, Николай Илиев, Красимир Тодоров и Йоан Иванов. По едно попадение добавиха Йордан Желев и Ивайло Николов.

С успеха момчетата на Радостин Александров продължиха силното си представяне в шампионата, като тимът няма загуба от началото на сезона и е убедителен лидер в класирането. За „зелено-белите“ това беше втора победа за седмицата. В сряда тимът спечели с 2:1 контролата си срещу китайския Хъбей, играна на стадион „Хаджи Димитър“ в Сливен.

Победи записаха и отборите на „Берое“ в първенството на Футбол 7. „Берое“ 2007 се наложи с 8:0 над „Локомотив“, по-малките представители на „зелено-белите“ – „Берое“ 2008 спечелиха с 2:1 срещу „Розова долина“.

С успех приключи есенния полусезон в Елитната група „Берое“ U19. Момчетата на Иван Гаджев се наложиха с 1:0 над „Монтана“ и приключват първата част от първенството на седмо място в класирането.

Равенство и загуба през уикенда записаха отборите на „зелено-белите“ в Областното първенство на подготвителната група деца.

„Берое“ 2005 записа първо равенство в Областното първенство на подготвителната група деца. В среща от 10- ти кръг на шампионата тимът, воден от наставника Слави Жеков завърши 2:2 с Респект (Хасково). Срещата се игра днес на Изкуствения терен над стадион „Берое“. Така „зелено-белите“ имат актив от 9 победи и едно равенство от началото на сезона.

„Берое“ 2006 пък отстъпи с 0:2 на „Верея“ 2005 в среща от 10-ти кръг на Областното първенство на подготвителната група деца. Мачът се игра на изкуствения терен на стадион „Трейс Арена“. Поражението е трето за тима, воден от наставника Иван Желев от началото на сезона, „зелено-белите“ имат и седем победи.

В събота „Берое“ 2009 пък взе участие в приятелски турнир в Пловдив. Възпитаниците на наставника Марио Колев се изправиха срещу два тима на „Ботев“ (Пловдив) и два на „Локомотив“ (Пловдив). Малките таланти на „зелено-белите“ спечелиха първия си мач в надпреварата срещу „Локомотив“ с 3:1, след това записаха още един успех над „черно-белите“ с 1:0 отстъпиха с 0:3 на първия отбор и 4:5 на втория отбор на „Ботев“. „Доволен съм от играта, натрупа се доста умора в децата , тъй като мачовете бяха един след друг. Но като цяло много ползотворни мачове“, коментира след края на участието на тима наставникът на „Берое“ 2009 Марио Колев.

Източник: beroe.bg